in

Sylvie Meis haalt uit naar ex-man Rafael van der Vaart over zoon Damián

Sylvie en Rafael zijn het over één ding blijkbaar niet eens wat betreft de opvoeding van hun zoon
Sylvie Meis en Rafael van der Vaart zijn inmiddels een aantal jaren uit elkaar. Samen hebben zij een zoon, de 12-jarige Damián. Over de opvoeding van hun zoon zitten Sylvie en haar ex-man blijkbaar niet helemaal op één lijn. En dit laat de blondine weten door een kleine sneer naar Rafael te plaatsen via Instagram.

Sylvie kiest ervoor om haar zoon Damián niet op Instagram te tonen, terwijl haar ex-man dit wel doet.

Gedeelde foto Sylvie Meis
Sylvie is het er blijkbaar niet mee eens dat haar ex-man foto’s van hun zoon plaatst op zijn Instagram-account. Ze besloot zich niet langer stil te houden en plaatste een reactie onder haar eigen foto op Instagram: “Ik plaats geen foto’s van hem op Instagram, vanwege zijn privacy.” De aanleiding voor haar reactie kwam vanwege het feit dat ze een foto van haar en haar familie en vrienden plaatste op Instagram. De grote afwezige op de foto is haar 12-jarige zoon Damián.

Lees ook  25 jaar oude vader neemt een dieetpil om af te slanken. Dan wordt zijn been deels zwart en overlijdt hij

Privacyreden
Haar volgers vragen zich af waarom haar zoon niet op de foto staat. Sylvie voelde zich genoodzaakt om op deze vraag te reageren en geeft daarmee direct een kleine sneer naar haar ex-man en de vader van hun zoon. “Mijn zoon Damián heeft de foto gemaakt. Ik plaats geen foto’s van hem op Instagram, vanwege zijn privacy”, zo legt ze onder de gedeelde foto uit. Hoewel het als een onschuldige tegenreactie klinkt, is het toch enigszins gericht naar vader Rafael. Regelmatig deelt hij namelijk wél foto’s en video’s van zijn zoon op Instagram.

Interview vader en zoon
De oud-voetballer deelde afgelopen weekend nog een video van hem en zijn zoon Damián waarin ze samen worden geïnterviewd door de NOS. In de video is duidelijk te zien hoeveel vader en zoon op elkaar lijken. Damián vertelt in het interview dat hij onder meer zijn vader erg mist als hij bij zijn moeder in Duitsland is. “Als ik lange tijd bij mij vader ben, net zoals twee weken nu, dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg”, zo legt hij uit.

Lees ook  Is Famke Louise nu wél of niet zwanger van Ronnie? Zie het hier:

Bekijk hier het korte interview van Rafael en zijn zoon Damián:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

That boy of mine is getting too close to beating me at this game. I fear next time I won’t be so lucky! ?

Een bericht gedeeld door Rafael van der Vaart (@rafaelvdvaart) op

Zo ver kan je nog rijden wanneer het lampje van de reservetank brandt

Munira ontwaakte na 27 jaar uit coma: ‘Geef de hoop nooit op’