in

Sylvana IJsselmuiden gaat uit de kleren voor pikante fotoshoot

Dumpert chick Sylvana IJsselmuiden is gisteravond door mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland 2020.

IJsselmuiden is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar op de eerste plek stond in de FHM500.

In een reactie laat ze weten: „Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden.

Overvallers laten doodsbange vrouw vastgebonden achter

Sylvana IJsselmuiden straalt
De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.”

11 voor- en na foto’s die laten zien hoe liefde het leven van zwerfkatten kan veranderden

Eerste kind met coronabesmetting overleden