in

Supermarkten willen niet dat jij deze dingen weet; erg onsmakelijk

Sommigen zijn niet heel erg smakelijk
Het bestellen van boodschappen was voor menig mens een enorme uitkomst; je boodschappen thuis laten bezorgen is ideaal, maar velen gaan nog altijd gewoon naar de supermarkt wanneer de melk op is of wanneer een vers brood in huis gehaald moet worden. Maar wist je dat de supermarkt helemaal niet zo’n fijne plek is als je misschien denkt?

We kijken nu toch wel een beetje anders aan tegen de supermarkt.

Het gangpad bij de kassa is bewust zo klein
Vaak verlaat je niet met lege handen de supermarkten, maar soms gebeurt het. De winkel makkelijk uitlopen zit er alleen niet bij. Je zult toch langs de kassa moeten. Maar het is daar zo verrekte smal! Vaak moet je andere klanten vragen of ze aan de kant willen en moet je daarna onhandig hun winkelkarretje wegduwen. Maar er is dus een reden waarom deze gangpaden zo smal zijn. Ten eerste omdat je dan vrijwel letterlijk met je neus op het snoepgoed bij de kassa wordt gedrukt en ten tweede zodat je niet zomaar je spullen bij de kassa dumpt. Die chocoladereep die toch niet zo’n goed idee is, kun je dan nergens kwijt. Dus dan reken je die toch af.

Lees ook  Zij merkte dit kind van 5 op alleen op de straat en liet hem haar voertuig instappen. Maar de bewakingscamera filmt alles wat ze dan doet.

De verse producten zijn supersmerig
Nee, er is niets mis met de smaak van de meeste producten, maar ze zitten wel onder de bacteriën. Wat doe jij wanneer jij een zak appels wilt? Dan bekijk je eerst alle appels. Zit er een lelijk plekje op een van de appels? Dan leg je ‘m weer terug. Grote kans dat die ene appel door meerdere mensen is opgepakt en teruggelegd. Voor je het weet is die appel een bron van bacteriën.

Lees ook  We krijgen al een pikant voorsmaakje voor de immens populaire Boerinnen Kalender van 2021

Winkelkarretjes zijn een bron van bacteriën
Ze worden meerdere keren per dag gebruikt door wie dan ook. Iemand die verkouden is? Grote kans dat diegene zijn of haar zakdoek vasthoudt terwijl hij of zij ook het karretje bestuurt. Bah. Maar hoe vaak heeft een supermarkt zin om al die winkelkarretjes schoon te maken? Dat zijn er nogal wat en is een tijdrovend klusje. Honderden handen hebben het karretje dus vaak vastgehouden wanneer jij ‘m pakt. Jakkes.

Supermarkten mogen open blijven wanneer ze een inspectie niet haalden
We moeten eerlijk toegeven dat we niet weten of dit ook geldt voor Nederlandse supermarkten, maar in Amerika hoeven supermarkten niet dicht wanneer ze een bepaalde voedselveiligheidscheck niet hebben gehaald. Best vreemd: restaurants worden voortdurend gesloten omdat ze een veiligheidsinspectie niet haalden, maar over supermarkten hoor je dit nieuws nooit…

In dit hotel kan je bier tappen vanuit je bed en een bier bad nemen!

Mama merkt dat er rare visgeur uit stopcontacten komt. Dan kijkt ze wat beter en beseft dat het probleem binnenin zit.