in

“Super mama” redt leven van dochtertje terwijl ze van haar tweelingzusje bevalt.

Een vrouw uit Minnesota is de definitie van een “supermoeder” nadat ze het leven van een van haar tweelingbaby’s redde terwijl ze van de andere aan het bevallen was.

Nichole Mickelson (38) was op 9 oktober thuis toen ze buikpijn begon te krijgen. Ze stuurde haar echtgenoot een berichtje en belde haar moeder met de vraag om langs te komen, maar ze had nooit gedacht dat het allemaal zo snel zou gaan.

Mickelson, die toen bijna 35 weken zwanger was van tweelingmeisjes, zei dat ze weeën kreeg na dat ze ’s ochtends gedoucht had en dat niemand op tijd was om haar te helpen.

Lees ook  Papa van meisje stierf in 2013 - 4 jaar later merkt ze een mysterieuze onbekende op aan zijn graf

“Ik belde de hulpdiensten. Ik wist dat ik niet op tijd in het ziekenhuis zou raken”, vertelde Mickelson aan Inside Edition. “De eerste baby werd in haar vruchtzak geboren op de badkamervloer.”

Mickelson zegt dat haar dochter Ana aanvankelijk niet ademde. Ondertussen was haar tweede dochter Ashley onderweg. “Ik probeerde haar te stimuleren en haar te laten ademen”, zei de moeder. “Ik moest haar reanimeren terwijl ik me op de tweede baby voorbereidde. De politie beukte de deur in en kwam binnen.”

Gelukkig konden de politieagenten Ana overnemen, terwijl Mickelson van Ashley beviel. De moeder zei dat ze niet echt tijd had om na te denken of te panikeren.

Lees ook  Chloe (19) pleegt zelfmoord omdat ze niet genoeg likes krijgt

“Ik denk eerlijk gezegd dat ik in shock en in overlevingsmodus was”, zei de moeder. “Ik deed gewoon wat ik dacht dat ik moest doen. Ik was extreem opgelucht dat de politie deed wat ze deden.” De moeder zei dat ze besefte dat het heel anders had kunnen aflopen, maar dat de tweelingen het goed stellen nadat ze enkele dagen op de NICU afdeling doorgebracht hadden.

DEEL DIT VERHAAL ALS OOK JIJ DEZE VROUW ZO’N SUPERMAMA VINDT!

Prins Harry heeft bruusk antwoord wanneer hem gezegd wordt dat hij gesprek met rouwende weduwe moet beëindigen.

Verdrietig nieuws voor Henny Huisman