in

Straatkat weigert eten, tenzij het in een tasje zit. Als ze haar op een dag volgen, begrijpen ze meteen waarom.

De liefde van een moeder kent geen grenzen. Het maakt niet uit of de moeder een vacht heeft of op vier poten loopt. Haar liefde voor haar kinderen is grenzeloos. Dat was ook het geval voor een moederkat genaamd Dongsuk. De kat werd gevoerd door een aardige vrouw uit de wijk waar Dongsuk geregeld ronddwaalde.

Maar na verloop van tijd merkte de vrouw iets eigenaardig op …

Als ze voedsel op een bordje kreeg, zou ze het negeren. Maar in een plastic zakje was Dongsuk erg dankbaar om het te aanvaarden.

Lees ook  Iemand: filmt nietsvermoedend deze kudde olifanten. Maar dan gebeurt er plots iets heel speciaals!

Dus telkens wanneer ze de straatkatten voederde, hield ze een tasje opzij voor Dongsuk. Maar de vrouw kon haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Op een dag besloot ze om de kat te volgen. De vrouw ontdekte dat het tasje eten niet voor zichzelf was, maar om haar prachtige kitten te voederen.

Bleek dat Dongsuk bevallen was van vijf katjes, maar dat slechts een baby overbleef. De vrouw keek hoe de kat de zak met voeder opende en aan haar baby voederde. Toen de vrouw zag hoe beschermend deze kat was, wist ze dat ze actie moest ondernemen.

Lees ook  Bijna 300 honden gered uit illegale fokkerijen: ‘Fokkers sneden stembanden door’

Wat deze vrouw doet voor deze dieren geeft hen een kans op een gezond en veilig leven. Kijk de video hieronder en DEEL dit happy end met elke dierenliefhebber die je kent!

Dominique krijgt 2.900 euro per maand om niks te doen… al 15 jaar lang

Moeder van 9 heeft geen spijt dat ze haar echtgenoot en kinderen achterliet en inruilde voor toyboy uit Gambia.