in

Straathond liep rond op z’n twee voorste pootjes. Dan ontdekken ze de droevige reden waarom.

Dit verhaal zal de tranen over je wangen doen rollen. Maar het zal je ook een vreugdesprongetje doen maken! Toen hij gevonden werd, leefde hij als een zwerfhond. Hij was gewond, hongerig en erg bang. De verwonding aan zijn staart had bot en zenuwen blootgelegd. Een oudere verwonding had ervoor gezorgd dat zijn ruggenwervel beschadigd was. Hierdoor kon hij zijn achterste pootjes niet gebruiken.

De hond kon zich echter wel voortbewegen – maar hij moest op zijn twee voorste pootjes lopen. De redders doopten hem “Hands Solo.” Het medisch team ging meteen aan het werk om zijn pijn en lijden te verlichten. Gelukkig kon het team zijn staart herstellen.

Lees ook  Dolfijn gedraagt zich apart en zwemt rondjes bij de bodem, dan ontdekken de duikers wat bijzonders

Hands kreeg heel wat liefde en huisbereide maaltijden! Hij was op weg naar een geweldig nieuw leven – alleen wist hij dat zelf nog niet! Hands besefte eerst niet dat hij zijn achterste poten na de operatie opnieuw kon gebruiken. Hij bleef op zijn voorste poten wandelen tot zijn redders hem leerden om opnieuw zijn achterste poten te gebruiken.

Lees ook  Moederhusky roept haar pups en gaat op een schattige manier met ze spelen

Met tijd, oefening en revalidatie loopt Hands nu weer gewoon op vier pootjes! Hij kan lopen, springen en spelen zoals elke andere hond. Het beste van al is nog dat Hands een nieuwe familie vond. Zijn nieuwe gezinnetje is nu compleet met een grote broerhond genaamd Rocket.

Hands brengt z’n dagen nu snuffelend, slapend en spelend door!

Bekijk zijn verhaal hieronder en DEEL dit met elke hondenliefhebber die je kent!

Deze 22-jarige dacht dat ze zwanger was – na verder onderzoek bleek het een nachtmerrie te worden

Mama die borstkanker versloeg laat prachtige optische illusie beha tattoo zetten.