in

Stervende man sluipt een kerk in, die al 70 jaar verlaten is. Dan beseft hij zich iets verbluffends

Greg Thomas was 57 jaar toen hij de diagnose van kanker in het vierde stadium te horen kreeg. De dokters gaven hem nog maar enkele maanden te leven en zijn familie zou de begrafenis beginnen plannen.

Hoewel zijn lichaam zwakker werd, kon hij de stress bedwingen door met zijn hond lange wandelingen te maken op het platteland van Minnesota. Op een noodlottige dag nam hij een andere weg dan normaal. Het leidde hem naar een 150 jaar oude kerk die door Tsjechische immigranten werd gebouwd.

Lees ook  Dat je het even weet: We hebben in ons land meer en grotere spinnen dan ooit!

Greg zag dat de houten kerk in verval raakte. De verf bladderde af, het dak was vervallen en de vloer was aan het rotten. Niemand had hier 70 jaar lang gebeden. Greg ging op de treden van de kerk zitten, begon te huilen en bad om een mirakel.

Toen werd Greg overmand door een onweerstaanbare drang om de kerk te betreden – en van zodra hij binnen was, kreeg hij een sterk plichtsbesef. Ondanks zijn ziekte wist Greg dat hij de kerk moest beginnen renoveren en herstellen in zijn oude glorie. In de loop van de daaropvolgende jaren vond een wonder plaats, en je hoeft heus niet religieus te zijn om versteld te staan over wat er vervolgens gebeurde.

Lees ook  Naakte man bevredigt zichzelf in de vrieskou

Geniet van dit ontroerende verhaal en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Als de ezel het meisje ziet, wordt hij helemaal gek van geluk. Deze video is balsem voor de ziel

Hij doet de hond een harnas aan, wat aan het plafond van de garage vast zit. Mensen kijken verbaasd toe, totdat ze de waarheid te weten komen