in

Stel ziet een agent doodstil staan op de weg – tot zij zijn voeten bekijken en de waarheid duidelijk wordt

Mensen die door Prince George County reisden, in de VS, maakten deze week een echte regenstorm mee – en te midden van deze regenbui, een nogal vreemd gezicht. Midden op de weg stond een volkomen stilstaande politieman, Sharnise Hawkins-Graham.

Carolyn Hammett en haar man waren twee van de bestuurders die de auto stopten om de agent te bevragen, die hulp nodig leek te hebben.

Maar het was niet de politie die hulp nodig had. Het was een kleine schildpad die in beweging was.

De onderstaande afbeelding laat precies zien wat Carolyn en haar man zagen. Een politieagent stond midden op de weg stil en keek naar beneden, mogelijk met een helpende hand. Maar agent Sharnise Hawkins-Graham had geen hulp nodig.

Lees ook  Shampoo kopen? Let dan op deze 4 schadelijke-ingrediënten:

Het was iemand anders dat wel nodig had.

Toen het stel dichterbij kwam, zagen ze dat de politie glimlachte, ondanks de stromende regen. De man van Carolyn sprong uit de auto om de politieagent een paraplu aan te bieden. Toen besefte hij dat agent Sharnise een schildpad beschermde die de weg probeerde over te steken.

Dierenheld

Agent Shamise vertelde het paar dat ze bang was dat de schildpad zou worden overreden. Dus verliet ze haar warme, droge auto om midden op de weg te staan ​​en haar te beschermen.

Omdat het behandelen van schildpadden gevaarlijk kan zijn, had ze dierenpolitie gebeld voor hulp maar ze waren nog niet verschenen.

“Ik kon niet geloven dat ze daar die schildpad bewaakte in al die regen,” vertelde Carolyn aan The Dodo. “Niet veel mensen zouden dat doen, ongeacht hun beroep. Ze diende in alle betekenissen van het woord. ‘

Lees ook  De 5 symptomen van een hartaanval, die alle vrouwen MOETEN weten!

Carolyn en haar man besloten om te stoppen en te helpen. Ze pakten een schop die ze hadden en tilden voorzichtig de schildpad op en brachten die vervolgens naar een wild gebied weg van het verkeer. De politie bedankte het paar voor hun hulp en ging verder met haar werk.

Carolyn zegt intussen dat ze niet kon stoppen met denken aan de heldendaad van de politie en besloot om dit prachtige verhaal te delen – en we zijn zeker blij dat ze het deed.

Deel mee, lieve dierenvrienden!

3 dochters verdenken zorg van m*shandeling moeder – verborgen camera filmt schokkende beelden

Dit is de reden waarom je vanaf nu altijd een hoeslaken meeneemt naar het strand