in

Staat jouw duim gebogen of juist recht? Dit is de betekenis!

Heb je er eigenlijk wel eens over nagedacht dat niet bij iedereen z’n duim dezelfde kant op staat? Vast niet, maar maar toch zit er een interessant feitje achter. Welke kant je duim opstaat heeft namelijk een betekenis. Het zegt iets over jouw persoonlijkheid. Hoe je achter de betekenis komt? Lees snel verder!

Steek je duim op en richt deze naar boven. Vervolgens bekijk je de hoek van je duim. Is deze recht,juist gebogen of misschien wel krom? Wij hebben de betekenissen voor jou op een rijtje gezet.

Lees ook  Moeder heeft fantastische truc om splinters te verwijderen - zowel erg slim als eenvoudig

Rechte duim
Heb jij een rechte duim wanneer een je een duim omhoog geeft? Dit betekent dat je vrij serieus bent. Daarnaast ben je af en toe prikkelbaar, maar dit laat je niet heel graag zien. Wat je vooral belangrijk vindt is de kwaliteit van het leven en daar horen sociale contacten en een goede gezondheid bij!

Kromme duim
De kromme duim heeft een zichtbare kromming in de duim en is wijst scheef omhoog. Heb jij zo’n duim? Dit betekent dat je een expressief persoon bent en graag je mening en emoties met andere mensen deelt. Je vindt het belangrijk wat mensen van je denken en geeft veel om uiterlijke verzorging.

Lees ook  Vrouw sterft en laat 1,2 MILJOEN na. Maar als je ziet naar wie al dat geld gaat, dat valt je mond WIJD open van verbazing

Stompe duim
Heeft je duim iets weg van het plaatje hierboven? Maakt je duim dus een schuine hoek, dan ben jij waarschijnlijk goed gebouwd. Vaak zijn dit lange en slanke mensen. Ze zijn heel rustig en denken over alles goed na. Muzikanten en kunstenaars hebben vaak deze duim.

En klopt het? Laat het Viraltje weten!

OMG zoveel urine zit er gemiddeld in een zwembad!

Vaak last van brandend maagzuur? probeer DIT eens te maken!