in

’Smoes’ om Marktplaats-deal af te zeggen gaat viraal

Een bijzondere uitleg voor het afzeggen van een Marktplaats-afspraak leidt tot hilariteit op sociale media. „Mevrouw, dit klinkt als een heel slecht excuus”, zo begint de ’dader’ nog schuldbewust.

Stacey Stolwijk zat zaterdagavond urenlang te wachten. Ene Michael Snel uit Amersfoort zou iets komen ophalen. Daarover hadden ze een deal gesloten op Marktplaats.

Ze wachtte, en wachtte, en wachtte. Uiteindelijk stuurde ze hem een berichtje. Hij reageerde met een foto van zichzelf, geschminkt als clown, met een rode feestneus en een regenboogpruik.

Lees ook  Moeder laat haar twee kinderen (2 en 3 jaar) alleen achter: Politie doet daarna verontrustende ontdekking

„Mevrouw, dit klinkt als een slecht excuus maar ik ben vanmiddag opgehaald door vrienden omdat ik ga trouwen, onverwachts”, zo luidde de uitleg.

Lange tijd bleef het stil. Was het een grap? Werd Stacey in de maling genomen? Niets van dat alles. Een vriend van de bruidegom in spe ’bewees’ dat het vrijgezellenfeest geen verzinsel was.

De ’dader’ in kwestie heeft nu gereageerd op zijn eigen Facebookpagina. „Ik stuurde die foto omdat ik dacht dat ze me anders nooit zou geloven. Want ik wil nog steeds hetgeen dat ik wou kopen.”

Lees ook  Osmans vader zat in De Leeuwenhoek en overleed ook aan corona: 'Ze wilden hem niet testen'

Ook reageerde hij op sociale media nog op het element ’onverwachts’. Dat leidde tot de nodige speculatie. „Ik werd onverwachts opgehaald en ga niet onverwachts trouwen!” De deal staat overigens nog steeds, beaamt ook Stacey. „Al moet ik het drie maanden apart houden, je gaat het krijgen!!”

Michael won 10 miljoen in de loterij nu is hij vermoord…

Drama in ziekenhuis: abortus uitgevoerd bij verkeerde vrouw