in

Sjors vreest voor zijn leven. Het kan ieder moment gebeuren

Rapper Sjors vreest nog steeds voor zijn leven. De sympathieke Limburger is sinds kort gelukkig weer gezond, maar zegt af en toe nog bang te zijn…

”De chemotherapie is tot nu toe klaar,” vertelt Sjors aan Shownieuws. ”Ik moet nu onder controle blijven. Over een paar maanden moet ik daar weer heen. Ik was bang voor mijn leven en ben dat nu nog steeds weleens. Dat blijf je toch houden, maar ik blijf vechten…”

De gezonde Sjors werkt nu weer hard aan zijn muziekcarrière, die ondanks zijn eerdere uitspraken toch gewoon doorgaat. ”Ik zou nooit stoppen! Misschien als ik 80 ben, maar de rekeningen blijven voorlopig binnenstromen. Je moet af en toe gewoon stunten en dat heb ik gedaan.”

  De moeder leest nogmaals de SMS die haar 16-jarige zoon gedood heeft. Was ze nu maar 30 minuten eerder thuisgekomen …

”Het wordt een pittige, echte knaller, zoals ze dat noemen in de studio,” vertelt Sjors over zijn nieuwe single. ”Het is nu meer een song over hoe het allemaal geweest is en hoe de toekomst eruit ziet. Het gaat over mij persoonlijk, maar ook over algemene dingen. De clip komt snel uit, deze maand of begin volgende maand. Daarom knallen we nu in de studio!”

  10-jarig schoolmeisje probeerde zelfmoord te plegen nadat ze gepest werd op school.

Sjors is voorlopig nog even niet actief op zoek naar de liefde, maar sluit niets uit. ”Ik heb weinig tijd voor een liefdesleven, maar her en der gebeurt er weleens wat. Wie weet ontstaat er wel wat met een van de dames in de clip die binnenkort wordt opgenomen!”

Bizar, déze grote tattoo staat dus voor eeuwig in de nek van André Hazes

Rapper Waka Flocka Flame boycot Nederland vanwege Zwarte Piet