in

Sidney Bout van Temptation Island heeft een nieuwe vriendin

We kennen Sidney Bout natuurlijk van zijn deelname aan Temptation Island 2019. Sidney deed tijdens dit seizoen van ‘de ultieme relatietest’ nog mee met Demi Rutting, maar dat is inmiddels helemaal over.

Sidney is nu hartstikke gelukkig met zijn nieuwe vriendin Rowan Bakkum en hun relatie heeft ondertussen serieuze vormen aangenomen!

De nieuwe vriendin van Sidney Bout
Nadat Sidney en Demi aan Temptation Island 2019 meededen, is er een boel gebeurd rondom het koppel.

Zo schreven we op 16 september dat Demi en Sidney uit elkaar waren. Demi schreef toen dat het echte verhaal nog wel uit zou komen, en even later gebeurde dat inderdaad. En hoe.

Lees ook  Black Lives Matter-activiste vermoord

Wat bleek? Demi had Sidney betrapt terwijl hij met een ander meisje in bed lag. Dit had Demi destijds gefilmd, en dat filmpje lekte later uit.

Ineens was het wel érg duidelijk waarom Demi en Sidney niet langer samen zijn. Of het meisje uit de desbetreffende video Sidneys nieuwe vriendin is, is niet bekend.

Officieel
Wat we wel zeker weten, is dat het hartstikke officieel is tussen Sidney en zijn Rowan.

Lees ook  Vrouw keert terug naar ex zodat haar zoon een vader heeft. Maar als hij haar uitkleedt en haar op de grond gooit begint een nachtmerrie

In de Instagram bio van Rowan Bakkum is het volgende te lezen:
🇱🇺 Netherlands
❤️ Sidney Bout
✉️ DM or mail for collabs

Dat kan niet missen! Sidney heeft zijn bio (nog) niet aangepast, maar wie weet komt dat nog. We hebben direct even gecheckt hoe dat op Facebook zit, en zien ook daar dat Sidney en Rowan hartstikke officieel zijn. Daar staat ook sinds wanneer Sidney en Rowan officieel zijn; dat gebeurde op 25 oktober 2019.

En dit is hoe Rowan Bakkum eruitziet:

Man gooit vrouw uit rolstoel om hem te kunnen stelen.

Bijna dood, nu afgetraind lichaam: Adam verloor in twee jaar tijd 100 kilo!