in

Shirley van Temptation Island VIPS over Damian: “Hij liegt over alles”

Gisteren ging het tweede seizoen van Temptation Island VIPS van start. De serie, die alleen op Videoland te bekijken is, trapte af met de eerste aflevering waarin we kennis maken met de koppels en verleid(st)ers.

Zo ook met koppel Damian en Shirley, waarvan Damian bekend is door zijn deelname aan het tv-programma Oh Oh Daar Gaan We Weer.

Voor Temptation Gossip (het RTL-programma waar alle juice over Temptation ge-spilled wordt) ging RTL Boulevard langs bij Shirley, en dat leverde opmerkelijke uitspraken op. Zou het nog wel goed gaan tussen het koppel?

Dit zegt Shirley van Temptation Island VIPS over Damian
Zo gaat de 24-jarige Shirley met Boulevard-reporter Ferry Doedens in gesprek over haar deelname aan Temptation Island VIPS, haar s*ksleven en natuurlijk over Damian.

Het is vooral haar vriend waar Shirley bijzondere uitspraken over doet. Zo vertelt ze dat zij en Damian in eerste instantie friends with benefits waren en elkaar soms tijden niet spraken.

Lees ook  'Kindervriend' m*sbruikte zeker 23 jonge slachtoffers op camping

“Dan ging hij me ineens appen of ik kwam blijven slapen. Alleen dat en daarna hoorde ik weer niets meer,” aldus Shirley.

De twee kregen uiteindelijk een relatie, maar volgens Shirley is die verre van perfect. Zo zou Damian veel liegen, over zowel kleine als grotere dingen.

Zo zien we in de aflevering hoe Damian vertelt dat het stel graag wil samenwonen, maar daar zou niets van waar zijn, aldus Shirley tegen Ferry.

“Hij heeft altijd die plannen gehad, maar ik wilde dat niet. Ik heb dat ook al heel vaak tegen hem gezegd,” zegt de Temptation-deelneemster. “Toen hij dat zei in het programma schrok ik me dood.” Oei.

Twijfels
Ook konden we in de eerste aflevering van Temptation Island VIPS al zien dat Shirley op de eerste avond van haar verblijf een intiem gesprek voerde met mede-deelneemster Channah.

Lees ook  Onderzoek: Nederlander wil in de supermarkt geen verplicht mondkapje

Zo deelde ze haar twijfels over haar relatie met Damian. Ze vertelt onder andere dat hij tegen de buitenwereld zei dat hij hele dure kerstcadeaus voor haar kocht, maar zij niets voor hem. Dat is volgens Shirley helemaal niet waar.

“Ik ben daar een keertje boos over geworden en toen zei hij ook dat hij die aandacht wil,” zegt Shirley tegen Ferry. “En negatieve aandacht is ook aandacht, zei hij.” Bekijk hier het hele interview met Shirley.

Als we dit zo horen zijn we benieuwd hoe het verdergaat met het koppel in de komende afleveringen. Zouden ze nog bij elkaar zijn na de ultieme relatietest? We moeten het afwachten…

Oom Addy bleek een monster te zijn die camping kinderen stiekem pijn deed

Hartaanval of paniekaanval: laten we leren om de symptomen te onderscheiden