in

Seconden in de auditie onderbreekt Simon de tiener en eist nieuw en moeilijk nummer om hem van z’n sokken te blazen….

Iedereen die naar Britain’s Got Talent kijkt, weet dat de juryleden soms echt hard kunnen zijn. Vooral Simon Cowell lijkt zelden onder de indruk en zijn rechttoe rechtaan kritiek is soms moeilijk om te verwerken. Een 16-jarige jongedame leerde dat op de harde manier wanneer Simon, seconden in haar nummer, zijn hand in de lucht stak en vroeg haar om de auditie onmiddellijk te stoppen.

Toen Hope Murphy op het podium stond, liepen de zenuwen al hoog op. Het laatste wat ze verwachtte was dat ze zou moeten stoppen nog voor ze goed en wel begonnen was. Simon vertelde de tiener dat hij het beu was om steeds dezelfde nummers te moeten horen, en vroeg Murphy of ze iets anders kon zingen. Verbaasd somde ze enkele nummers op in de hoop dat ze de juryleden zou kunnen behagen.

Lees ook  De truc van Veronica is het perfecte middel tegen teken in de zomer

Toen de jonge vrouw “This Woman’s Work” suggereerde, fleurde Simon plotseling op. Kalm hervatte ze haar auditie, klaar om het publiek omver te blazen met haar talent. Seconden later schudt Simon zijn hoofd goedkeurend. Het duurt niet lang voor de hele zaal onder de indruk is van haar unieke en betoverende geluid.

Lees ook  Gezicht van Dionne Stax plots strak van de ingespoten botox!

Kijk hieronder hoe deze jongedame iedereen verbluft met haar indrukwekkende talent!

Vrouw die kan wandelen gebruikt rolstoel en wil dat dokters haar van haar middel naar beneden verlammen…

Leraar vernedert achtjarig meisje voor de klas. Dan neemt ze de ultieme wraak terwijl miljoenen mensen online juichen…