in

Schrikbarend: Onderzoek toont aan dat kinderen in de buurt van hun moeder 800% vervelender zijn!

Misschien voor veel moeders wel herkenbaar.. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen veel vervelender kunnen zijn wanneer moeders zich in de buurt begeeft.

Tijdens het onderzoek werden er 500 families met kinderen op de voet gevolgd. Een aantal criteria waarop de kinderen getest werden zijn; behoeftigheid, gezeur en ‘gejengel’, gegil en geschreeuw en aandacht trekken.

Onderzoek
uit het onderzoek kwam het volgende sterk naar voren: De kinderen waren veel vervelender wanneer hun moeder zich in dezelfde ruimte bevindt. Daarnaast speelt de leeftijd ook een grote rol. Kinderen die jonger dan 10 jaar zijn waren meetbaar het meest vervelend. Kinderen ouder dan 10 jaar zijn ongeveer de helft minder vervelend dan jonger dan 10 jaar. Professor Dr. K.P. Leibowitz verklaart dat kinderen prima in een kamer kunnen spelen, tot het moment waarop de moeder ineens de kamer binnenkomt. De kans dat ze beginnen te huilen, drammen of aandacht vragen wordt ineens met 99 procent vergroot. Bij de overige 1 procent ging het om kinderen met een visuele beperking, maar wanneer deze kinderen de stem van hun moeder hoorde, draaide het gedrag 180 graden om gingen ze bijvoorbeeld met dingen gooien of krijsen.

Lees ook  Heeft Gerard Joling een kind in Azië?

Alle kinderen kregen dezelfde instructies. Heel opvallend aan het onderzoek was dat alle kinderen meewerkend reageerden wanneer er een onbekende de instructies aan de kinderen gaf. Dus voor alle opa’s en oma’s, ooms en tantes of oppasmeisjes die altijd aangeven dat de kinderen zo zoet waren, nu weten jullie waarom!

Lees ook  OnneDi laat niets aan je verbeelding over met deze hete foto’s

Dit meisje koos als thema ‘Poep’ voor haar 4-jarige verjaardag! Ik lig dubbel om foto 5!

6-jarige jongen zwaargewond nadat vader hem tijdens huwelijksnacht uit raam gooit