in

In dit hotel kan je bier tappen vanuit je bed en een bier bad nemen!

Een Schotse bierbrouwer opent begin 2019 haar eerste hotel in Aberdeenshire. Het DogHouse Columbus hotel zal 26 kamers tellen met op elke kamer een ingebouwde bierdouche en uitzicht op de brouwerij.

Het Dog House Hotel heeft een traditionele bar waar je het gevoel krijgt alsof je zelf bier brouwt. Voor luxe maaltijden kunt u zowel in de bar als in het restaurant en de serre terecht.

Lees ook  Frits (85) volgt z’n vrouw in ambulance naar ziekenhuis in Almelo, maar mag niet naar binnen

De naam van het hotel heeft een bijzondere herkomst. Van oudsher mochten de studenten van de Universiteit van Oxford wel hun paarden stallen, maar niet hun honden. Aangezien deze dieren nergens anders konden worden ondergebracht, bood de eigenaar van de plaatselijke herberg een onschatbare hondenoppasservice aan, waardoor de locatie bekend werd als de “Dog House”.

Lees ook  Weerman Gerrit Hiemstra krijgt enorme lading kritiek over zich heen

Medeoprichter James Watt zei: “Het DogHouse is een geschenk aan gepassioneerde bierliefhebbers. Voor zij die een pelgrimstocht willen maken naar onze brouwerij in Aberdeenshire.”

“Het idee om een bierhotel te openen heeft altijd hoog op onze agenda gestaan. En nu kunnen we die droom eindelijk verwezenlijken.”

Iets voor jou of iemand die je kent? Bekijk hieronder een video voor meer informatie!

Vrouw spoelt geslachtsdelen van echtgenoot door in het toilet nadat ze hem van overspel beschuldigd had.

Supermarkten willen niet dat jij deze dingen weet; erg onsmakelijk