in

School vertelt waarheid over ouders meisje, het hartverscheurende moment is vastgelegd op camera

Iedereen verdient een eigen huis en familie. Helaas groeien sommige kinderen op zonder een van deze dingen. Deze kinderen zwerven vaak tussen pleeggezinnen en families, en moet constant leven met de zorgen over hoe lang ze mogen blijven voordat ze weer moeten verhuizen.

Je kan je haast niet voorstellen hoe een kind zich voelt dat een bericht krijgt waar ze hun leven al op wachten – dat twee ouders hem of haar willen adopteren. Dat is precies wat er gebeurde met Tannah Butterfield — en het ontroerende moment dat het kleine meisje het nieuws krijgt werd vastgelegd op camera.

Deze video en foto´s verspreiden zich nu, begrijpelijkerwijs, over het internet.

Het lange adoptieproces

Tannah Butterfield, een 11-jarig meisje uit South Jordan, Utah, woonde de afgelopen twee jaar met haar huidige pleeggezin.

Die pleegouders probeerden al tijden Tannah te adopteren, maar elke keer was er weer een nieuw obstakel, waardoor het hele proces alleen maar vertraging opliep.

De situatie was vooral zwaar voor de jonge Tannah, die zo gelukkig was in haar thuis en niet liever wilde dan blijven. Elke dag had ze zorgen over of ze mocht blijven of dat ze weer moest verhuizen.

Lees ook  Moeder neemt dochter mee de dood in: twee slachtoffers bij gezinsdrama

Het licht aan het einde van de tunnel

Maar op een dag afgelopen week toen Tannah op school was, veranderde alles.

Het schoolhoofd Jackie Alexander, die de situatie van Tannah niet alleen goed kent maar ook een goede band heeft met het meisje, kreeg een telefoontje van Tannah´s pleegouder.

De rechter had de adoptieprocedure eindelijk goedgekeurd en de pleegmoeder vroeg Jackie het goede nieuws aan de 11-jarige over te brengen.

Een onvergetelijk moment

Zodra Tannah het kantoor van het schoolhoofd binnenliep, vertelde Jackie haar het goede nieuws.

Het moment dat het meisje beseft wat er aan de hand is, is geweldig en gelukkig legde de beveiligingscamera van de school het moment vast.

“Onze camera´s hebben het moment perfect vastgelegd. Ik huil terwijl ik dit typ,¨ schrijft het schoolhoofd op Instagram. ¨In mijn 12 jaar bij deze baan, is dit zeker het beste moment ooit! Aan een klein meisje vertellen dat ze bij haar familie mag blijven is prachtig.¨

Lees ook  Winkelwagen of mandje straks niet meer verplicht in Albert Heijn

Het is moeilijk niet geraakt te worden door de beelden.

Tannah´s reactie op het geweldige nieuws is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien. Hoe ze in de armen van Jackie springt is hartverwarmend.

¨Ik kan die knuffel niet beschrijven,¨ vervolgt Jackie. ¨En gelukkig vindt haar moeder het niet erg dat ik haar een miljoen zoenen gaf, en nog een miljoen na de video.¨

Verspreid liefde

In een tijd waarin het lijkt alsof we alleen maar negatief nieuws horen, is zo´n verhaal verblijdend. En dat vindt ook schoolhoofd Jackie.

“Een fijn moment na weer een morgen vol nare nieuwsberichten op tv,¨ schrijft Jackie. ¨Maar een goede herinnering aan dat het leven nog steeds heel mooi kan zijn.¨

Kijk de emotionele video hieronder (klik op de afbeeldingen om te beginnen).

Dit is zo mooi om te zien – iedereen verdient een eigen thuis en familie!

Deel met je vrienden op Facebook om vandaag ook wat liefde te verspreiden

Barman ziet man drugs in drankje van meisje doen. Wat hij vervolgens doet? Briljant!

Christopher ver-kracht 12-jarig meisje en maakte haar zwanger – nu heeft hij gedeelde voogdij over het kind