in

Schokkend nieuws voor Nicolette Kluijver. Ze wordt verdacht van mishandeling

Nicolette Kluijver heeft een heftig weekend achter de rug. De presentatrice kreeg zaterdag bezoek van de politie omdat iemand aangifte had gedaan van dierenmishandeling.

In RTL Boulevard laat Nicolette weten flink geschrokken te zijn van de beschuldigingen aan haar adres.

‘Een of andere gek’
‘Ik heb een paard en gisteren kwam er een politie-auto voor mijn huis gereden. Twee politie-agenten kwamen de oprit op, dus ik stormde meteen naar de voordeur en deed de deur open. Ik dacht: dit is een film, er is iemand overleden. Ik dacht: wat is er gebeurd?! Maar de politie had een melding gekregen dat ik mijn paard zou mishandelen. Er is een of andere gek die heeft gebeld.’

Lees ook  De man schenkt de vreemde vrouw een zonnebloem. Wat ze dan in tranen aan hem bekent, ontroert hem nog altijd.

Grap
Nicolette dat het misschien om een verborgen camera grap zou gaan, maar dit bleek niet zo te zijn. Ze ontkent haar paard te mishandelen. ‘Als er iemand gek is op dieren, dan ben ik het. Ik woon ongeveer bij het paard in het stalletje. Maar er heeft dus iemand gezegd dat ik niet goed voor mijn dieren zorg.’

Lees ook  De vrouw is voor de 2e keer zwanger. Als ze ziet wat er op de echo verschijnt, hapt ze naar lucht

Meisje wordt geboren met omgekeerde knieen – 8 jaar later keert ze terug naar het ziekenhuis en slaat ze iedereen met verstomming

15 schaamteloze merkimitaties die je hardop zullen doen lachen.