in

Scheten laten in het bijzijn van je partner is heel goed voor je relatie!

Wie net in een relatie zit probeert er alles aan te doen om opkomende scheten in te houden.

Maar naarmate we niet meer op de roze wolk zitten, neemt de behoefte vaak af. Tegen die tijd kennen jullie waarschijnlijk elkaars scheten door en door.

Wellicht niet het meest romantische in jullie relatie, maar deze scheten laten in het bijzijn van je partner blijkt goed te zijn voor je relatie.

(on)comfortabel
Wie is er niet wel eens weggelopen in een situatie waarbij je ineens een scheet voelde opkomen die je toch echt even moest laten ontsnappen.

Lees ook  De truc van deze brandweerman kan levens redden – dit is wat je moet doen als je alleen bent en stikt

Maar wanneer jij en je partner jullie favoriete spannende Netflix-serie aan het kijken bent, heb je waarschijnlijk geen zin om steeds maar weg te lopen.

Als jij je verse scheten gewoon laat gaan in zo’n situatie, dan voel je je blijkbaar ontzettend comfortabel bij je partner. En dat is juist heel goed voor jullie relatie!

Wachttijden
Een enquête die werd uitgevoerd door MIC, zouden de meeste stellen tussen de twee en zes maanden wachten tot het laten van scheten. Circa 7 procent van de deelnemers gaf te kennen nooit scheten te laten in het bijzijn van hun partner.

Lees ook  Vrouw vindt een achtergelaten koffer in het park. Als ze erin kijkt, ontdekt ze iets hartverscheurends

Een andere vraag uit de enquête was waarom ze scheten laten in hun relatie. Hieruit werd geconcludeerd dat het niet alleen maar voor opluchting zou zorgen.

”scheten zorgen voor humor” aldus een aantal deelnemers. ”wanneer je eenmaal elkaars gevoel voor humor begrijpt, kan je daarop inspelen en wordt het uiteindelijk veel makkelijk om met deze natuurlijke gebeurtenissen om te gaan.”

Herfstdipje? Om deze redenen is het een goed idee om nu al je kerstboom op te tuigen

20 jaar cel voor moeder die feestviert en doorslaapt, terwijl zoontje (2) sterft in hete auto