in

Schattige engel in kersttoneelstuk steekt 20 minuten lang per ongeluk middelvingers op naar publiek

Kleine Ella Legge was verkleed als een engeltje tijdens haar kersttoneelstuk op school. Verraste ouders werden twintig minuten lang getrakteerd op haar zwaaiende middelvingers.

De vijfjarige Ella had namelijk een van haar middelvingers bezeert, en wilde dit aan haar moeder laten zien.

Haar moeder, Carla Bovingdon, legde volgens 9gag uit:

“Het was zo grappig omdat ze zich niet realiseerde wat ze deed. Ze vindt het fijn om me te laten weten als ze een wondje heeft, dus ze liet me gewoon zien wat het was. Het was de piepkleinste nijnagel.”

Lees ook  Dramatisch einde carrière Van Barneveld

“Daarna stak ze beide vingers op, omdat ze wilde vergelijken of beide vingers verwond waren. Het was bijna de hele tijd dat ze daar stond met haar middelvinger. Omdat ik niet naar haar rende, bleef ze het omhoog houden, alsof ze zei: ‘mam, kijk!’.”

“En paar onderwijsassistenten moesten stilletjes lachen. Ik denk dat waar ze stond, en het feit dat je niet de hele tijd naar één kind kijkt, ervoor zorgde dat niet iedereen het zag.”

Lees ook  PESTKOP SLAAT BLINDE JONGEN IN ELKAAR.. VERVOLGENS KRIJGT HIJ EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG! (VIDEO)

De moeder probeerde nog in alle macht Ella te doen stoppen, vertelde ze aan Today, maar tevergeefs. Ze deed het natuurlijk niet expres, en weet niet eens dat het onbeleefd is.

Het is niet de eerste keer dat Ella de show steelt. Toen ze drie was, tijdens een balletuitvoering, had ze “haar handen over haar ogen alsof ze in de verte keek, en daarna verwoed zwaaiend ‘mam, pap’ schreeuwde.”

Met recht een onvergetelijk kersttoneelstuk!

Man overleden na sussen ruzie op parkeerterrein Amsterdam

14-jarige hond staat op het punt te worden ingeslapen – dan vindt ze net voor kerst een gezin