in

Samantha de Jong werkt aan zichzelf

Samantha de Jong deed vorige week een vierde zelfmoordpoging. Ze sprong van haar balkon en brak hierbij haar bekken en haar pols. Toch gaat de realityster niet bij de pakken neerzitten en probeert aan zichzelf te werken.

Of ja, aan haar uiterlijk dan. De Haagse vond het hoog tijd om haar blonde lokken bij te werken en heeft een echt verwenmomentje ingepland.

Samantha ging weer voor extensions en laat zich goed in de watten leggen. ‘Bedankt lieve schat, je hebt me weer happy gemaakt na zo’n rotweek die ik achter de rug heb gehad’, schrijft de Jong bij de kiekjes.

Lees ook  In een hartverscheurend bericht kondigt deze papa de geboorte van zijn zoon en de dood van zijn verloofde aan.

Balkon
Samantha sprong vorige week van haar balkon en brak hierbij haar pols en haar bekken. Ze liet toen weten: ‘En nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij.

Mag je best hebben, maar niemand weet wat ik mee maak in mijn leven. Ook ik heb veel verdriet. Al helemaal over mijn kids en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden.’

Lees ook  Is je pakketje van AliExpress nog niet bezorgd? Misschien ligt het op deze hoop

Barbie
Samantha vertrok vorig jaar augustus naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. ‘Barbie was dan ook ‘dood’,’ liet ze aan Story weten.

‘Ik heb haar in Schotland achtergelaten.’ Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen.

Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken opnieuw blond. ‘Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie’, zei ze toen.

Studente (25) verlooft zich met bejaarde (71) professor

Koop een kussen met het gezicht van je partner erop zodat je nooit alleen hoeft te slapen