in

Samantha de Jong alweer op pad met grote liefde

Samantha de Jong is alweer op pad met haar grote liefde Maron Hill. De realityster deed vorige week een ‘vierde’ zelfmoordpoging en moest worden opgenomen in het ziekenhuis.

Hoewel sommige exen van mening zijn dat haar nieuwe vlam een slechte invloed heeft, trekt de blondine zich daar niks van aan.

De twee tortelduifjes lopen over het strand van Scheveningen en genieten van het weer, een portie kibbeling en elkaar. ‘Even uitwaaien en hapje eten! Lekker ff frisse lucht ♥️’, schrijft Samantha bij de video.

Lees ook  Temptation-verleidster Ayleen deelt zwaar verhaal.

Balkon
Samantha sprong vorige week van haar balkon en brak hierbij haar pols en haar bekken. Ze liet toen weten: ‘En nogmaals iedereen heeft een oordeel over mij.

Mag je best hebben, maar niemand weet wat ik mee maak in mijn leven. Ook ik heb veel verdriet. Al helemaal over mijn kids en de dingen die gebeurd zijn in mijn verleden.’

Lees ook  Eigenaar laat hond weken zielsalleen achter op luchthaven waar ze sterft van verdriet

Barbie
Samantha vertrok vorig jaar augustus naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. ‘Barbie was dan ook ‘dood’,’ liet ze aan Story weten.

‘Ik heb haar in Schotland achtergelaten.’ Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen.

Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken opnieuw blond. ‘Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie’, zei ze toen.

Dit is waarom een hond op je springt als je thuiskomt

Robert Jensen haalt keihard uit naar Peter van der Vorst