in

Rutte blijft 100% achter minister Grapperhaus staan

Mark Rutte blijft ‘vol’ achter Ferd Grapperhaus staan. Volgens de minister-president heeft de minister schade geleden door de foto’s die van hem zijn verschenen, maar Rutte schijnt er “absoluut van overtuigd” te zijn dat Grapperhaus deze schade aan zijn leiderschap kan goedmaken.

Dit is wat Rutte gisteravond tijdens het parlementaire debat over de coronacrisis zei. Tijdens dit debat zal Grapperhaus zich moeten verantwoorden voor zijn misstap als het gaat om het coronavirus. Uiteindelijk kan de minister blijven en hoeft hij niet op te stoppen.

Emotionele spijtbetuiging
De reden hiervoor zijn foto’s van zijn bruiloft van vorige maand die laten zien dat hij de coronaregels niet navolgde. Grapperhaus had hier vorige week spijt van en liet dat gisterenavond wederom zien. Hij werd emotioneel.

De excuses van Grapperhaus
Rutte blijft achter zijn minister van Justitie en Veiligheid staan. De premier begrijpt dat de mensen in Nederland boos zijn en zeggen dat ze er niet klaar voor zijn. Naar zijn mening kunnen de mensen in Nederland zijn misstap ook begrijpen en zijn er ook een heleboel mensen die mild zijn. Hij vindt het goed dat de mensen zien dat Grapperhaus zijn excuses heeft aangeboden en dat ze zien dat hij er hard voor heeft gewerkt en hij zich inzet voor de bestrijding van de corona-crisis.

Lees ook  Moeder kijkt live beelden van hoe haar zoon zich voor inbrekers verstopt.

‘Erg belangrijk’.
Rutte liet uitgebreid weten dat de vakbekwaamheid van minister Grapperhaus er goed is. De minister maakt samen met Hugo de Jonge en Tamara von Ark deel uit van het coronateam van het kabinet.

Volgens Rutte werkt het team dagelijks samen en is Grapperhaus “zeer belangrijk” in dit proces. Volgens de premier zou zijn vertrek “zeer schadelijk” zijn voor de bestrijding van het coronavirus.

Lees ook  De dokter vertelde hem dat hij ALLEEN te dik was, maar het bleek dat hij een tumor had!

Toegeven
Rutte bevestigde opnieuw dat leiderschap ook gaat over je fouten opnoemen en het toegeven dat soms dingen niet helemaal goed gaan.

Een wedstrijdje tennis bekijken van Angelina Dimova is zeker geen straf

Kijkers van Chateau Meiland in shock na het zien van ‘nieuw uiterlijk’ van Erica