in

Roxeanne Hazes treedt op in ondergoed

Roxeanne Hazes trad afgelopen weekend op in het Utrechtse Tivoli/Vredenburg. En tot verbazing van velen stond ze op het podium in slechts haar ondergoed.

Op Instagram legt ze uit dat ze daar goed over had nagedacht! “Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg.

Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel”, zo schrijft ‘Dochter Dre’ bij een filmpje van het optreden.

Mooi verhaal Roxeanne!
Het zal allemaal wel, volgens ons is het gewoon een kwestie van een beetje aandachtsge*l zijn en het jammer vinden dat alle pers alleen in haar broertje geïnteresseerd is!

Video optreden

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een dag lang heb ik getwijfeld om aan trekken wat ik gisteren op het podium droeg. Sterke, prachtige vrouwen inspireren mij om te dragen waar ik mij sterk en sexy in voel. Een dikke SO naar mijn idolen Lizzo, Charli XCX & Lady Gaga. Ik ben blij dat er mensen op deze wereld zijn die laten zien dat je, je mooi mag voelen, in welke maat dan ook. Dat je mag zijn wie je wil zijn en dat het goed is om van jezelf te houden. Op mijn manier hoop ik dat weer over te dragen aan anderen. Ik geef mezelf elk weekend figuurlijk bloot, door mijn verhaal te verspreiden waar anderen zich in herkennen. Gisteren deed ik dat letterlijk. Met als boodschap: In een wereld waar we vandaag de dag in leven is het verdomd lastig om te voldoen aan de maatschappelijke eisen en om daardoor van jezelf te houden. F*CK die maatschappelijke eisen, want ook jij mag er zijn. Ik heb mijn buikvet (want f*ck ook het woord ‘curves’) altijd als iets storends gezien. Maar door gisteren, zo op het podium te staan, hoop ik dat anderen uiteindelijk de moed vinden om van zichzelf te leren houden. En dat het ‘ideale’ plaatje voor een groot deel schijn is. Er blijven blijkbaar altijd grote groepen mannen en vrouwen die daar graag een stokje voor steken. Maar ik ben helemaal oké met wie ik ben en wat ik draag (of niet draag.) Dus… Nee dankje, ik hoef geen stylist, warmere kleding of meer te bedekken om jou te plezieren. 🤗😍❤️

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

LEES OOK!
Hoe jij je wc-rol ophangt zegt heel veel over je persoonlijkheid zeggen

Hulpverleners mishandelen 94-jarige overgrootmoeder, maar worden door verborgen camera betrapt

Zó hartverscheurend is het levensverhaal van Chateau Meiland-Nadège