in

Roxeanne Hazes eerlijk over lichaam na bevalling: “Mijn buik is een zooitje”.

Roxeanne Hazes is stapelverliefd op haar baby Fender. Drie maanden na haar bevalling vertelt ze openhartig over hoe haar lichaam er nu uitziet.

De zangeres deelt op Instagram waaruit blijkt dat ze haar zwangerschapskilo’s nog niet helemaal kwijt is.

Bindweefselmassage
In een filmpje is te zien hoe haar gezicht wordt gemasseerd. Stevig, ook. Roxeanne ondergaat namelijk een bindweefselmassage om haar lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap. Zo’n massage verbetert de doorbloeding en zuurstoftoevoer, waardoor je huid egaler en glanzender wordt. “Ik ben in mijn zwangerschap dertig kilo aangekomen”, geeft Roxeanne toe onder het filmpje. Ze noemt ‘een enorme hoeveelheid vocht’ en ‘allesbehalve gezond eten’ als de grootste oorzaken. “Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap.”

Lees ook  Man riskeert celstraf wegens moord p*dofiel om 14-jarige te redden.

Buik is een zooitje
De sporen van haar zwangerschap zijn natuurlijk nog goed zichtbaar. “Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje”, vertelt ze. “Een mooi zooitje weliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefselmassage is dan ook de ideale oplossing voor herstel.”

Quinty Trustfull
Naast Roxeanne, zijn onder andere ook Lieke van Lexmond, Miljuschka van Witzenhausen, Quinty Trustfull en Romy Boomsma fan van zo’n bindweefselmassage.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Oh, wat heerlijk dit! Niet als in: “Even lekker onstspannen.” Want dat is niet het geval. Dit is een bindweefselmassage. Onder andere om mijn lichaam en gezicht te laten herstellen van de zwangerschap. Vandaag weer bij die lieve Agnieszka geweest van @bodyfix.nl. Alles is onder handen genomen. Ik ben in mijn zwangerschap 30 kilo aangekomen. Een hoop factoren speelden mee. Een enorme hoeveelheid vocht en ik heb alles behalve gezond gegeten. Iets wat ik zeker anders wil doen bij een volgende zwangerschap. Mijn buik is na de bevalling echt een zooitje. Een mooi zooitje welliswaar, want ik heb overal tijgerstrepen. En mijn billen en benen zitten nog vol met vocht. Net als mijn gezicht. Zo’n bindweefsel massage is dan ook de ideale oplossing voor herstel. Dankjewel, Agnieszka. Voor je magische handen! You rock! ❤️ #bodyfix#bindweefselmassage

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Herken jij de BN’er op deze schattige jeugdfoto?

Wendy van Dijk deelt heftig nieuws