in

Rowena van Love Island had een relatie met deze profvoetballer

Rowena van Love Island verblijft al een paar weken in de villa, omdat ze opzoek is naar ware liefde. Het lijkt erop dat ze nu een heel lief koppeltje vormt met Stenn, die met zijn 19 jaar de jongste islander is. Maar hiervoor heeft Rowena een relatie gehad met een profvoetballer.

Rowena van Love Island heeft een relatie gehad met een profvoetballer
Rowena had een relatie met profvoetballer Mitchell Dijks, die tijdens hun relatie bij Ajax voetbalde. Dat vertelt hij in een aflevering van Buiten de Lijntjes, een serie van Ajax TV. Ze hebben elkaar ontmoet in 2015 in een hotel waar zij werkte als receptioniste, weet Glamour:

Lees ook  Papa stuurt zijn dochter elk jaar bloemen voor haar verjaardag. Dan krijgt ze het laatste briefje….

“Ik zag haar voor het eerst toen ik in het hotel verbleef waar zij als receptioniste werkte. Ik vond haar meteen een leuke meid, dus ik knoopte een praatje met haar aan.

Vanaf dat moment stuurden we elkaar vaak berichtjes en ik voelde al snel dat er een klik was tussen ons. Na ons eerste afspraakje is ze nooit meer bij me weggegaan.

Rowena is superzorgzaam en lief. Ze weet ook wat voetbal inhoudt en wat je ervoor moet laten. Ze heeft me goed in de tang hoor!”

Lees ook  Kyle, 36, is geobsedeerd met het daten van oude dames: “Ik hou van kunstgebitten en hangende borsten”

Inmiddels is de relatie over, (duh! Anders deed Ro niet mee aan Love Island) en is ze op zoek naar liefde in de villa.

Hij speelt niet meer bij de Amsterdamse club. Na een overstap naar sc Heerenveen en Willem II, voetbalt hij nu bij de Italiaanse club Bologna FC 1909.

Chey van Love Island had ook een relatie met een sporter
Rowena is niet de enige die een bekende sporter aan de haak heeft geslagen voor haar deelname aan Love Island. Chey heeft een relatie gehad met F1-coureur Lewis Hamilton.

Ex-juf kleuterschool geeft 5 redenen waarom ze ontslag nam – en doet veel stof opwaaien

Zijn Fabrizio en verleidster Julia nou wel of niet samen na Temptation Island VIPS?