in

Rouwende ouders vinden doodskist van baby vol met afval nadat ziekenhuis zijn lichaam kwijtraakt.

Een rouwend koppel bleef verwoest achter nadat ze ontdekten dat de doodskist van hun zoontje volgestopt was met afval. Manuel Hernandez en zijn partner beschuldigen een ziekenhuis ervan dat ze het lichaam van hun pasgeboren baby verloren na zijn tragisch overlijden vorige week. Dat schrijft de Britse krant The Sun.

Het koppel beweert dat ze later het lichaam van een andere baby kregen nadat ze erop hadden aangedrongen om afscheid te kunnen nemen.

Lees ook  Acht jaar cel en tbs geëist voor doden en in stukken hakken Julia

Papa Manuel en de moeder verwelkomden de baby op 9 augustus in Ocosingo in Mexico. Maar er traden complicaties op, waarna de baby werd overgebracht naar het Algemeen Ziekenhuis van Palenque. Helaas zou de jongen de volgende dag overlijden.

Enkele uren later keerde een familielid van de rouwende ouders terug naar het ziekenhuis om het lichaam van de baby op te halen.

Doodskist gevuld met afval
Maar toen het koppel de doodskist later opende, zagen ze dat het gevuld was met plastic tasjes die in een deken gewikkeld waren – en er was geen lichaam. Ze gingen terug naar het ziekenhuis en eisten een verklaring. Na een hoog oplopende ruzie kregen Hernandez en zijn partner uiteindelijk het lichaam van een babyjongen.

Lees ook  Dronken man probeert beer te verdrinken in dierentuin

Maar sindsdien beweren ze dat het niet hun zoon is.

De overheid kondigde aan dat er een onderzoek wordt geopend. Het ziekenhuis zelf gaf nog geen commentaar op de zaak.

Bingedrinkende moeder doodt haar twee maanden oude baby tijdens borstvoeding.

Dit is de échte naam van prinses Christina