in

Rouwende moeder ziet 30 struise bikers op de begrafenis van haar zoon. Wat er vervolgens gebeurt, is ronduit verbluffend!

Een tienerjongen uit Idaho Falls werd op 6 mei begraven. Teegan Keith Sakaguchi was amper 14 jaar oud toen hij overleed, maar op de dag van de begrafenisplechtigheid kwam er een cavalerie van bikers opdagen. Meer dan 30 struise mannen en vrouwen wachtten de rouwende moeder en haar familie op om hen te escorteren. De lokale bikers van Bikers for Christ, The Litas en de Grand Teton HOG Chapter sloegen de handen in elkaar om hun steun te betuigen.

“Teegan had altijd al een voorliefde gehad voor bikers, en ik ben zeker dat die wind in z’n haar het beste gevoel voor hem zou geweest zijn”, zei de moeder van Teegan, Aubrey Ashley. “Ik had me geen beter eerbetoon kunnen voorstellen.”

De passie van Teegan voor motorfietsen dankt hij aan zijn opvoeding en de carrières van zijn ouders. Sinds 2005 werkten Ashley en haar ex-echtgenoot samen in een Harley-Davidson winkel.

Lees ook  Een kijkje in een coronavirus Intensive Care Unit in Noord Italië

Het was een harde tijd van rouw, maar ook een tijd om het leven van Teegan te vieren die op 1 mei zijn laatste adem uitblies in de armen van zijn moeder. Hij verloor een lange strijd tegen propionzuuracidemie, een metabolische afwijking waardoor hij een gebrek had aan bepaalde enzymen om proteïnen te verteren.

De ziekte werd vlak na zijn geboorte in 2002 vastgesteld. De dokters stelden vast dat een overtollige hoeveelheid proteïnen van de moedermelk permanente neurologische schade had veroorzaakt.

Teegan kon niet wandelen of praten als gevolg van een gebrek aan spiermassa. Omdat hij altijd erg zwak was, had hij een rolstoel nodig.

Ashley, een alleenstaande moeder van twee, kreeg een tweede klap te verwerken toen ook haar tweede zoon Cohen in 2012 met dezelfde aandoening werd geboren. Ze besloot om haar werk op te geven om fulltime voor de jongens te zorgen.

Lees ook  Lerares snijdt tennisballen door de helft en plakt deze vervolgens op stoelen. Hierdoor ziet ze DEZE geweldige verandering bij haar leerlingen!

Teegan effende echter het pad voor de eerste medische doorbraken met betrekking tot zijn ziekte, en als gevolg daarvan onderging zijn broer een succesvolle levertransplantatie. Cohen heeft nog geen spijsverteringsproblemen ondervonden, en dankzij zijn broer ziet de toekomst er voor hem rooskleurig uit.

Teegan was een jongen die in iedereens harten vreugde bracht. De dag dat deze motorrijders kwamen opdagen was voor zijn moeder een fijne herinnering aan het feit dat zijn vreugde vandaag nog steeds verder leeft.

DEEL dit hartverscheurende, en tegelijk toch ook een beetje hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Mama en papa hebben 18 kinderen. Dan tonen ze hoe ze samen in één huis leven.

De hond leidt de vrouw naar een verlaten huis. Ze tilt de vloerplanken op en hapt naar adem.