in

Rossana Kluivert ziet hondje voor haar ogen overlijden

Rossana Kluivert heeft dit weekend afscheid moeten nemen van haar chihuahua Hummer, met wie ze al jaren lief een leed deelde.

Zijn plotselinge dood valt haar dan ook erg zwaar. “Ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent.”

“We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Lieve Hummer , Wat hadden we het fijn vandaag. We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij . Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten . Lieve kleine held ik wil van de daken schreeuwen wat je voor ons betekent. Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest. Om alles compleet te maken kwam Shane ter wereld en je mocht als een van de eerste kennis maken met hem. Lief en leed hebben we gedeeld en met Demi had je een speciale band. Daarom kwam ze ook naar Barcelona dit weekend ( om even goed met Hummer te knuffelen mam ) Dat hebben jullie gister nog gedaan uitvoerig . Je ging mee op vakanties en was onze stabiele factor. Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie. ❤️ We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in iedergeval in mijn hart ❤️

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Op Instagram deelt de hondenliefhebster het trieste nieuws. “Wat hadden we het fijn vandaag”, begint ze het verdrietige bericht.

Lees ook  Wie kan haar helpen? ‘Vijf keer per dag is niet genoeg’

“We waren heerlijk aan het wandelen, je liep naast Papa en Shane toen je ineens besloot over te steken naar Demi en mij.

Dat je voor onze ogen uit het leven bent gehaald door een auto is iets wat we nooit meer zullen vergeten.”

Haar “kleine held” betekende ontzettend veel voor Rossana vertelt ze in de emotionele post: “Toen ik nog alleen met Demi en Nino was ben je in ons leven gekomen daarna kwamen papa en de andere kids erbij wat was dat een feest.”

Lees ook  Baby wordt geboren na 27 weken, dan laat een verpleegster zien waarom mensen in de zorg zoveel respect verdienen

Het ongeluk gebeurde in Barcelona, en ook dochter Demi was getuige van het ongeluk. Die was speciaal afgereisd naar de stad om “even goed met Hummer te knuffelen”. Volgens Rossana hebben ze dat gisteren dan ook nog even goed gedaan.

“Ik vind het verschrikkelijk dat de kinderen jou zo hebben moeten zien weg gaan en dat de rest van de familie er niet is om je je laatste knuffel te geven want je bent en blijft ons allessie”, sluit ze haar berichtje af.

“We houden oneindig veel van je vergeet dat nooit waar je ook bent in ieder geval in mijn hart.”

Vader Emiliano Sala over vondst vermist vliegtuig: ‘Dit is een slechte droom’

Haar jaloerse echtgenoot probeerde haar te vermoorden, maar Connie reageert tegen alle verwachtingen in