in

Röntgenfoto van brein van jongetje choqueert dokters wereldwijd. Nu willen de ouders anderen waarschuwen.

Het is pas als je zwanger wordt dat je beseft dat het gevaar in elke hoek van je huis schuilt. Dingen waarvan je het nooit vermoedde, worden plotseling gevarenzones. En als nieuwe ouder is het moeilijk om dergelijke gevaren in te schatten. We proberen onze huizen allemaal kindvriendelijk te maken, maar je weet nooit zeker of je geen detail over het hoofd hebt gezien.

Dat is precies wat deze ouders ervoeren na een ontzettend angstaanjagende ervaring die nu wereldwijd het nieuws haalt.

Op een dag stond de 2-jarige Chen Chen op zijn bed te springen en kwam ten val op de grond. Helaas was de uitkomst veel erger dan gewoon een buil op zijn hoofd.

Lees ook  Welke hersenhelft gebruik je het meest? Ontdek het met deze test!

Toen de jongen op de grond viel, belandde hij op een elektrische snoer. Het hoofd van de tweejarige werd doorboord door de pinnen van de snoer.

De ouders repten zich meteen naar het ziekenhuis. Daar toonde de röntgenfoto aan dat de pinnen de hersenen van de jongen doorboord hadden.

De verschrikkelijke beelden schokten ouders en dokters wereldwijd. De jongen werd meteen geopereerd, waarbij de chirurgen het contact zorgvuldig probeerden te verwijderen zonder niet nog meer schade te veroorzaken.

Lees ook  Gezin uit Hoorn ondergedoken na ’wraakactie’

Na een drie uur durende operatie konden de dokters het contact eindelijk verwijderen. De dokters weten nog niet of de jongen op lange termijn schade zal ondervinden. Maar voorlopig zijn ze optimistisch dat hij goed zal genezen.

Dit angstaanjagend verhaal toont aan hoe moeilijk het is om elk gevaarlijk voorwerp uit je huis te verwijderen – en hoe belangrijk het is om andere ouders te waarschuwen voor potentiële gevaren.

Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn.

Het beste wat we kunnen doen is deze waarschuwing DELEN met alle ouders van jonge kinderen!

Deze man gedroeg zich als een varken op een date – een man reageert dan en iedereen juicht hem toe

Oude man wil zijn spermatozoïden laten tellen – maar dan loopt het compleet uit de hand.