in

Roemeense waaghals met eenwieler op 250 meter hoogte … Bekijk de adembenemende video!

We doen het graag voorzichtig in het leven. Er is geen enkele reden om je leven voor de lol op het spel te zetten. We leven maar een keer en daar springen we maar beter goed mee om.

Toch zijn er mensen die het gevaar juist bijzonder aantrekkelijk vinden. Het geeft hen het gevoel dat ze echt leven! Deze lui gaan op zoek naar situaties en bezigheden die zich op de rand van het denkbare bevinden. Hoe extremer, hoe liever.

Flaviu Cernescu uit Roemenië is een van die waaghalzen. Zijn grote liefde? Met zijn eenwieler op de meest onmogelijke plaatsen fietsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze oude fabriek in Târgu Jiu? De schoorsteen van de fabriek meet een verpletterende 250 meter!

Lees ook  Foto van verdronken vader en dochter zet vluchtelingendiscussie op scherp

Flaviu staat bekend over de hele wereld voor zijn waaghalzerij met zijn eenwieler. Toen hij deze plek ontdekte wou hij meteen naar boven. Maar het doel was niet alleen om er met zijn eenwieler een toertje te maken. Wat is daar nu bijzonder aan? Daarom maakt de man de zaak een beetje interessanter door aan zijn rondje wat acrobatie en jongleertrucs aan toe te voegen. Kort gezegd, hij deed alles wat een normaal mens voor geen goud in de wereld wil doen.

Lees ook  Voicemail legt bizar gesprek Essent-verkopers vast: zo denken ze écht over potentiële klanten

Het lijkt wel of Flaviu van een andere wereld komt. Zij handelingen snijden ons de adem af en we kijken verbijsterd toe. Is dit moedig of gewoon geschift? Niet een hobby die voor iedereen is weggelegd!

Zie zelf de man in actie in deze schrikwekkende video!

Je moet er maar voor te vinden zijn. Mijn hart stopte eventjes met kloppen toen ik deze beelden bekeek. Mijn maag had het er ook een beetje moeilijk mee. Absoluut niets voor mij maar wel spectaculaire beelden.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook!

De serveerster denkt dat niemand haar ziet met het eten en tilt haar rokje op. Toen ik zag wat de bewakingscamera filmde, was m’n eetlust weg.

Oh nee! Wat een vreselijk bericht voor Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn