in

Rijd jij door Frankrijk? Check dan deze video want je betaalt namelijk teveel voor de tolwegen!

Je kunt met één druk op de knop ongeveer 30-50% van de prijs afhalen! De scanners zijn zo geprogrammeerd dat ze je altijd in het ‘hoge’ tarief gooien. Over het algemeen betalen 99% van de mensen gewoon het bedrag dat op het scherm verschijnt.

Maar als je goed oplet moet je op het knopje ‘assistence’ drukken. Als je dit knopje indrukt zegt het systeem meteen dat het prongelijk het verkeerde tarief heeft aangeslagen. In de onderstaande video kun je zien hoe het werkt van bij Andries Bik die door Frankrijk rijdt.

Lees ook  Moeder ver kracht door 7 mannen nadat zoon(5) voor haar ogen werd vermoord

We raden iedereen om deze video goed te bekijken en het zelf toe te passen. Je wil natuurlijk niet onnodig teveel betalen voor deze tolwegen. Het jammere hieraan is dat het echt al jaren lang gebeurd, iedere keer weer!

Deze link delen met al je kennissen die naar Frankrijk gaan en hou meer over voor een wijntje en natuurlijk een lekkere pain o chocolate! Check hier hoe het werkt:

Lees ook  Dít is de betekenis van de naam IKEA

Dit meisje oefent op haar dwarsfluit. De reactie van haar hond is onbetaalbaar en de video wordt een hit op het internet!

Een hond gaat met zijn baasje op wandel. Onderweg trekt een achtergelaten tas de aandacht van het dier. Hij wordt kort daarop uitgeroepen tot nationale HELD!