in

Rico Verhoeven vervult laatste wens van terminaal zieke vrouw.

Manon heeft een kwaadaardige tumor en ligt in het ziekenhuis. Ze is uitbehandeld. Ze had nog een laatste wens.  Manon wilde namelijk een keertje opgetild worden door de wereldkampioen kickboksen. Dat liet Rico Verhoeven zich geen twee keer zeggen en hij repte zich meteen naar het ziekenhuis om haar met een bezoekje te verblijden.

De kiekjes van deze bijzondere ontmoeting werden gedeeld op Instagram. Zowel zijzelf als de kickbokser plaatste een foto van het bezoek op Instagram. ‘Door alle adrenaline de pijn, benauwdheid en de ziekte gewoon even vergeten’, schrijft ze bij het kiekje.Rico liet even niet z’n vuisten, maar zijn gouden hart spreken!

Lees ook  McDonald’s lanceert vegetarische McKroket

Eerder liet Rico overigens al eens zijn goed hart zien. Toen hij vernam dat Manon wegens een chemokuur niet bij zijn signeersessie kon zijn, plaatste hij een videoboodschap op voor haar.

Geen woorden voor’
‘Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven hoe bijzonder het is dat iemand zoiets voor je regelt en dat die persoon dan ook tijd maakt en alle tijd neemt om langs te komen’, gaat ze verder.

Lees ook  Lio-fenn (11): “Al mijn spaarcentjes gegeven om Snoopy te redden uit Syrië”

Rico noemt het ook een speciaal moment. ‘Ze vertelde me dat ze de gehele tijd geen pijn voelde of kortademig was. Ik kan niet uitleggen hoe het voelt om zoveel voor iemand te betekenen’, meldt hij. Rico en Manon zijn echte kampioenen! Wat een geweldig gebaar!

De eerste foto’s van de tweelingbaby’s van Enrique Iglesias en Anna Kournikova zijn om weg te smelten.

78-jarige weduwe beroofd naast graf van echtgenoot. 1 week later belt de zoon van de dief met een onverwacht aanbod.