in

Rico Verhoeven heeft een bloedmooie nieuwe vriendin aan de haak geslagen

Enige tijd geleden maakten wij hier al bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin na een jarenlange relatie uit elkaar zouden gaan. Maar intussen lijkt hij nu alweer een ander gevonden te hebben.

Shownieuws heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij het de laatste tijd weer erg gezellig heeft… En dat zou dan zijn met de 27-jarige Felicia. De twee zijn samen gespot op een verjaardagsfeestje van een van Rico’s beste vrienden: Joseph Klibansky.

Lees ook  Man (27) ver-kracht op gruwelijke wijze bejaarde vrouw (86) die vecht voor haar leven

Opmerkelijk detail is dat Felicia tegenover Shownieuws eerst ontkende de kickbokster überhaupt te kennen, maar kwam daar later alweer op terug.

Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde
Overigens schijnt het zo te zijn dat Rico nog altijd in hetzelfde huis woont als zijn bloedmooie ex Jacky Duchenne. Tegenover Veronica Magazine liet hij eerder weten: “Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelt Rico aan het tijdschrift. “Als zij er is, dan ben ik weg en andersom. Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie.

Lees ook  Deze creatieve opa bouwde een trein om alles zwerfhonden te redden die hij op straat tegenkwam

Oepsie! André Hazes laat op foto net ietsje teveel van zichzelf zien

Susan Visser (54) post pikante foto’s