in

Reden van vrouw waarom ze van een uitkering afhankelijk is, maakt iedereen woedend.

In een perfecte wereld heeft iedereen die van overheidssteun moet leven dat ook echt nodig. We horen verhaal na verhaal van mensen die misbruik maken van het sociale zekerheidssysteem. Voor al die hardwerkende mensen is het moeilijk om te begrijpen dat er mensen zijn die voordeel halen uit een systeem dat werd gecreëerd om anderen te helpen.

Nim Murphy, 27, werkte vroeger op festivals en muziekshows, maar dat baantje gaf ze op. Murphy beweert dat haar 12HH borsten haar teveel pijn bezorgen en dat ze daardoor niet kan werken.

Lees ook  De insectenverdelger wilde me 200 piek rekenen om van de mieren af te komen. Toen liet een vriend me een truc zien, die maar 2 euro kost

Murphy zegt dat ze cervicale lordose heeft. Dit komt voor wanneer de ruggenwervel naar buiten buigt, en niet naar binnen.

Deze aandoening wordt niet veroorzaakt door haar grote borsten, maar het draagt wel bij tot haar ongemak.

In een interview met een nieuwszender in Australië zei Murphy dat ze een borstverkleining niet kan betalen, maar de ingreep wel wanhopig nodig heeft.

Lees ook  Iedereen noemde haar ooit een Neushoorn, Nu wil waarschijnlijk iedereen met haar naar bed..

Ze zegt dat ze niet van een uitkering wil leven, maar geen andere keuze heeft.

Haar ingreep wordt echter als medisch en niet als cosmetisch beschouwd. Helaas betreft het geen noodgeval, waardoor ze momenteel op een wachtlijst staat.

Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om niet te kunnen werken en in afwachting van een operatie van een uitkering te leven.

DEEL dit verhaal!

In een keuken hokt iets dat er als een rat uitziet. Maar het zou uitgroeien tot de grootste vijand van de muizen.

Nadat hij dit kind 2 uur heeft geobserveerd gaat hij erop af. Ongelofelijk wat er hier gebeurt.