in

Rechter prijst 63-jarige man die tanden van inbreker uitsloeg.

Een dappere huiseigenaar die de tanden van een inbreker uitsloeg werd geprezen door een rechter. David Oldham (63) werd door de rechtbank gefeliciteerd nadat hij inbreker Craig Ford (25) en zijn kompaan dapper afweerde in zijn huis in Lancs in Engeland.

Het bloed van Ford zat op de kledij van Oldham waardoor hij later geïdentificeerd kon worden. De openbare aanklager deelde mee dat Ford op het ogenblik van de inbraak vrij was onder voorwaarden voor andere feiten.

Toen de oude man de inbreker opmerkte, gaf hij hem een klap in het gezicht en sloeg hem tegen de grond. Daarbij verloor de inbreker een tand.

Lees ook  Nederlander (22) verdiende 2 ton met aanbieden 12 miljard inlognamen en wachtwoorden

Ford zou op dat moment naar zijn kompaan geschreeuwd hebben: “Schiet hem neer, hij sloeg mijn tanden uit.” De 25-jarige Ford smeekte vervolgens om hem te laten gaan.

Vier maanden later werd Ford gebeten door een politiehond toen hij zich tegen zijn arrestatie verzette.

Ford werd vorige week veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en vier maanden. Rechter Clement Goldstone zei: “Ik hoop dat je twee lessen hebt geleerd. Een is om niet te rotzooien met David Oldham en twee dat je niet rotzooit met de politie.

Lees ook  Heb jij een broer? 9 redenen waarom hij de belangrijkste man in je leven is

Ik ben verheugd om te kunnen zeggen dat je tijdens door het plegen van je misdrijven een tand minder hebt en dat je door een politiehond gebeten werd. Het is het minste dat je verdient.”

Wat vind jij van de reactie van deze huiseigenaar? Laat van je horen in de reacties en deel dit met je vrienden!

Nederlandse lerares uit de kleren tijdens les over het menselijk lichaam

Boer denkt dat koe zwanger is, maar staat perplex wanneer hij de “baby” ziet.