in

Raymond van Barneveld wil zijn stiefzoon nooit meer zien.

Raymond van Barneveld brak niet alleen met zijn vrouw Sylvia, met wie hij 25 jaar getrouwd was, maar ook met zijn stiefzoon. De darter heeft alle contact met stiefzoon Michael verbroken. Raymond blijkt er niet rouwig om dat hij zijn stiefzoon niet meer ziet.

Michael, die ondertussen 29 jaar oud is, is de zoon van Sylvia, maar Raymond voedde hem op als zijn eigen kind. Later kregen hij en Silvia dochters Daisy en Patty. Ze waren jarenlang een gelukkig gezinnetje maar de spanningen tussen hem en zijn stiefzoon werden alsmaar duidelijker. Michael verklaarde aan Story dat hij niet bepaald opkijkt naar zijn stiefvader. Het zat Michael altijd dwars dat de darter zijn moeder bedroog terwijl ze nog getrouwd waren.

Michael is zelf ook niet meteen een plechtige communicant. De jongeman kampte met drugsgebruik en zat zelfs in de gevangenis. Van Barneveld verklaarde aan Privé: “Ook hem heb ik jarenlang de hand boven het hoofd gehouden.

Maar op een gegeven moment kun je niet meer. Daar heeft mijn dartcarrière wel degelijk onder geleden. Dat lijkt me duidelijk.” Raymond is zo furieus dat hij er nog niet aan denkt zijn stiefzoon ooit weer eens te ontmoeten. “Ik heb met Mike gebroken. Die wil ik nooit meer zien”, zei de darter stellig.

Laffe oplichter troggelt 1.850 euro af van hoogbejaarde man (92).

Roxeanne Hazes vindt zichzelf een ‘klootzak’.