in

Raymond van Barneveld openhartig over huidige en vorige relatie

Zijn huidige vriendin Julia vertelt hoe ze de darter leerde kennen
In Rooijakkers over de Vloer brengt Art Rooijakkers bezoek aan de sterren. In de uitzending van gisteren was te zien dat de presentator bij Raymond van Barneveld thuis was. De darter vertelt Art openhartig over zijn vorige relatie met Silvia en over zijn huidige relatie met de Engelse Julia.

De dochters van Raymond praten ook over de nieuwe relatie van hun vader.

Dal
Raymond heeft een bewogen jaar achter de rug. Zo nam de dartlegende vorig jaar afscheid van het darten en scheidde hij van zijn vrouw Silvia. De twee waren bijna 25 jaar getrouwd toen Raymond een punt achter het huwelijk zette. “Na verloop van tijd merkte ik dat het niet meer ging.” Tot overmaat van ramp werd kort daarna ingebroken bij het stel. Raymond was destijds voor werk in het buitenland, maar Silvia was thuis. De daders mishandelden haar bruut. “Je voelt je machteloos. Er was van die arme vrouw bijna niks meer over”, vertelt Raymond treurig.

Silvia
Dat Raymond een nieuwe relatie kreeg met de achttien jaar jongere Julia kwam ook nog eens hard aan bij Silvia. Inmiddels gaat het een stuk beter met Raymonds ex-vrouw. “Ze staat er weer fantastisch bij. Zoals ik haar ken.” Ondanks dat de twee niet meer bij elkaar zijn, blijft Silvia belangrijk voor de darter. “Ik zal er altijd voor haar zijn. Ze hoeft zich echt geen zorgen te maken.” Bovendien gunt Raymond haar het allerbeste. “Ik hoop dat ze gelukkig wordt met een andere man.”

Lees ook  Ruim duizend coronapatiënten opgenomen in ziekenhuis

Nieuwe liefde
Toen Raymond in scheiding lag met Silvia ontmoette hij zijn grote nieuwe liefde: Julia. “Ze heeft humor en ze is intelligent. Ze is geen moeilijk persoon in omgang, ze vindt alles leuk en we kunnen lachen met elkaar”, somt Raymond op over zijn nieuwe liefde. “Ik ben gelukkig in de liefde met Julia, maar wat minder in de sport. Maar als ik het zou kunnen omdraaien zou ik dat niet doen. Ik ben liever gelukkig met Julia.”

Julia
Julia kwam ook even aan het woord in de aflevering. De nieuwe liefde van Barney meed tot nu toe de camera’s. Het interview met Art is het allereerste interview dat ze doet. “We hebben elkaar bij een toernooi in Southampton ontmoet”, vertelt ze over hun eerste ontmoeting. “We hebben de hele tijd gepraat. Er was een echte klik. Dat verraste me enorm.” Alle ophef die ontstond rondom de relatie ging Julia niet in de koude kleren zitten. “Het was overweldigend. Ik had dat niet verwacht.” Waarom Julia zo verliefd is op Raymond? “Vanwege alles. Hij is geduldig en lief. Ik begrijp hem en hij begrijpt mij. Ik denk dat we goed bij elkaar passen.” De blondine sluit niet uit dat ze ooit gaan trouwen.

Lees ook  Ophef om hangborsten Doutzen Kroes fans reageren fel

Dochters
Ook de dochters van Raymond, Patty en Daisy, komen aan het woord in de uitzending. Patty vertelt dat ze er door het beruchte filmpje – waarop te zien is dat Raymond Julia een kus geeft – achterkwam dat haar vader een nieuwe relatie heeft. “Dan zakt de grond wel even onder je voeten vandaan”, vertelt ze eerlijk. “Bij mij heeft het wel impact op de relatie met mijn vader gehad”, biecht Daisy op. De kinderen van Raymond hebben zijn liefde dan ook nog niet leren kennen. “Ze hebben Julia nog steeds niet ontmoet. Ik laat dat aan hen over”, vertelt de darter. Toch staan zijn kinderen achter hem. “Als hij gelukkig is in een nieuwe relatie, moet hij dat vooral doen. Ik sta honderd procent achter hem als hij naar Engeland wil verhuizen. Als hij gelukkig is, ben ik dat ook voor hem”, vertelt Patty. “Laat hem alsjeblieft gelukkig zijn in de liefde. Ik hoop dat hij over tien jaar de donkere wolken achter zich kan laten”, sluit Daisy af.

Yorkshire terriër verpletterd nadat koerier zwaar postpakket over schutting gooide

Man opent per ongeluk pakket van buren en krijgt schrik van zijn leven