in

Raymond van Barneveld had medelijden met Silvia

Darter Raymond van Barneveld en Silvia maakten begin dit jaar bekend na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar te gaan. Wat een schok leek voor de buitenwereld, zat er voor Barney al wel aan te komen.

Zo laat Van Barneveld weten dat hij Silvia vaak heeft gewaarschuwd om iets van haar leven te maken. “Zoek een baan, een hobby, ga iets doen voor jezelf, zoek een paar leuke vriendinnen met wie je lekker kunt winkelen in de stad. Dat heb ik jarenlang geprobeerd, maar het zat er niet in”, vertelt hij openhartig aan weekblad Privé. “Ik denk dat ik misschien ook uit medelijden ben gebleven, maar op een gegeven moment is de koek op.”

Jonge dief verliest 'zwemwedstrijd' van ervaren agent

Huwelijksproblemen
Vlak voor de bekendmaking van de scheiding verschenen er in de Britse krant The Sun foto’s van Raymond, waarop hij een andere vrouw zoent in een hotellobby. De beelden zijn waarschijnlijk na afloop van de Premier League gemaakt, op 28 februari. De relatie van Barney en Silvia zou naar verluidt al een jaar niet goed gaan en ze zouden al een tijdje gescheiden leven.

Van beide kanten
De vrouw die hij op de foto’s kuste, bleek de Britse Julia Evens te zijn, met wie hij nog steeds samen is. Ze hebben elkaar leren kennen via Instagram en na het eerste afspraakje was het al raak. “Ze is open, eerlijk, funny. Ze is geen klager, ze vindt alles leuk”, zegt hij over haar. “Julia is onwijs enthousiast en dankbaar voor wat we hebben. Ik vind haar ook nog eens beeldschoon, echt heel knap. Ik voel gewoon passie. Het komt echt van beide kanten.”

Eindhovense vrouwen op leeftijd ver kracht door 21-jarige bekende

Fantastisch land
Ze leven nu nog met een afstandje maar hebben ondertussen al vele reizen naar onder andere Parijs, Rome, Amerika, Dubai en Ibiza gemaakt. Toch ziet hij het zitten om Julia naar Nederland te halen: “Uiteindelijk denk ik dat Julia deze kant op komt. Ik heb tegen haar gezegd: Nederland is een fantastisch land, iedereen spreekt hier Engels.” Dan zal ze ook eindelijk zijn kinderen ontmoeten.

Geweldig nieuws: Vaccin tegen ziekte van Alzheimer kan eindelijk werkelijkheid worden

Weer jonge vrouw aangevallen in Wageningen: Van schrik zonder schoen gevlucht