in

Raymond van Barneveld geniet samen met zijn nieuwe liefde Julia in Parijs

Raymond van Barneveld is op het moment samen met Julia in het romantische Parijs. Darter Raymond van Barneveld (51) verscheen de afgelopen weken veelal in de media vanwege de aankondiging van een scheiding met zijn vrouw Sylvia.

Raymond zou zijn gespot met een nieuwe liefde nog voordat de scheiding met zijn vrouw Sylvia openbaar was gemaakt.

De darter geniet nu van een paar vrije dagen in Parijs met zijn nieuwe liefde Julia, na het toernooi in Ahoy enkele dagen geleden. RTL Boulevard heeft een foto in handen waar de twee verliefd in Disneyland Parijs zijn.

Video
Op de foto die op het moment in handen is van RTL Boulevard poseren Raymond en zijn nieuwe liefde voor het bekende kasteel in Disneyland.

Lees ook  Zó ziet de dochter van Jan Peter Balkenende er tegenwoordig uit

Op zijn eigen Instagramaccount deelde Raymond een video waarin hij onder de Eiffeltoren staat. Hij laat in de video weten het onwijs naar zijn zin te hebben in het romantische Parijs.

Zo vertelt hij in de camera: “Dikke kus allemaal. Onwijs bedankt voor jullie support de afgelopen week. Hartelijke groeten uit Parijs. Ik heb echt een enorm leuke tijd hier en we gaan er wat leuks van maken.”


Scheiding
Begin vorige maand maakten Raymond en zijn vrouw Sylvia bekend na 25 jaar huwelijk uit elkaar te gaan. Vrijwel direct na de bekendmaking van de scheiding werd duidelijk dat ‘Barney’ gespot is met een nieuwe liefde, de Britse Julia.

Lees ook  Moeder deelt verwoestende foto van stervend kind en vader om de brutale realiteit van kanker te tonen.

Zo zou de Britse tabloid The Sun een video in handen hebben waar Raymond van Barneveld met een andere vrouw zoende.

Het management van Raymond was hierdoor genoodzaakt om de scheiding met Sylvia publiekelijk bekend te maken. Inmiddels genieten Raymond en Julia van hun eerste vakantie samen in Parijs.

Slachtoffer waarschuwt: leg nooit je voeten op het dashboard

Olifant doodt stroper in Krugerpark, leeuwen eten hem op