in

Raymond van Barneveld doet boekje open over scheiding van Silvia

Raymond vermoedt dat hij uit medeleven bij Silvia bleef
Voor de buitenwereld leek het alsof het huwelijk van Raymond en Silvia van Barneveld stand zou houden tot de ‘dood hen zou scheiden’. Deze belofte kon het stel echter niet nakomen. Na 25 jaar huwelijk maakte het stel bekend dat ze uit elkaar gaan. De breuk kwam voor velen als een enorme verrassing, maar Raymond laat nu aan Privé weten dat hij de scheiding al eerder zag aankomen.

De darter doet een boekje open over zijn huwelijk met Silvia.

Huwelijk
Raymond vertelt dat hij Silvia vaak op het hart drukte om wat van haar leven te maken en er vaker op uit te gaan. “Zoek een baan, een hobby, ga iets doen voor jezelf, zoek een paar leuke vriendinnen met wie je lekker kunt winkelen. Dat heb ik jarenlang geprobeerd, maar het zat er niet in”, deelt Raymond met het weekblad. “Ik denk dat ik misschien ook uit medelijden ben gebleven, maar op een gegeven moment is de koek op”, vervolgt hij.

Lees ook  ‘Winkelkakker’opnieuw opgedoken - rent kakkend rond in winkels

Helpen
Dat Silvia en Raymond uit elkaar gaan, betekent niet dat de darter Silvia meteen laat vallen. Zo deelt hij met Shownieuws dat ze nog contact met elkaar hebben. “Het zal voor haar wel allemaal niet meevallen. Ik probeer haar te helpen waar ik kan. Uiteindelijk zal de scheiding er dit jaar of volgend jaar doorheen komen, maar het is niet zo dat ik haar aan haar lot overlaat. Zo zit ik niet in elkaar.”

Nieuwe relatie
Vlak voordat Raymond wereldkundig maakte dat hij van zijn Silvia gaat scheiden, werd hij al gespot met een andere vrouw. Zo wist de Britse tabloid The Sun foto’s in handen te krijgen waarop te zien is dat Raymond een andere vrouw zoende in een hotellobby. De vrouw die op de foto stond bleek de Britse Julia Evens te zijn. Met Julia is Raymond nog steeds samen. De twee leerden elkaar kennen via Instagram en Julia maakt Raymond heel gelukkig. “Ze is open, eerlijk, funny. Ze is geen klager, ze vindt alles leuk”, vertelt hij over zijn vriendin. “Julia is onwijs enthousiast en dankbaar voor wat we hebben. Ik vind haar ook nog eens beeldschoon, echt heel knap. Ik voel gewoon passie. Het komt echt van beide kanten.”

Lees ook  Mama ziet een kinderwagen ondersteboven in het kolkende water. Dan beseft ze dat er nog een peuter in zit.

Toekomst
Raymond en Julia hebben nu nog een lange afstandsrelatie, maar als het aan de 52-jarige darter ligt, komt daar in de toekomst verandering in. “Uiteindelijk denk ik dat Julia deze kant op komt. Ik heb tegen haar gezegd: Nederland is een fantastisch land, iedereen spreekt hier Engels.” In de tussentijd maken de tortelduifjes veel reizen samen. Zo brachten ze onder andere al een bezoekje aan Frankrijk, Italië, Amerika en Ibiza.

Doodgereden voetganger (43) op Buitenring twee uur eerder nog dronken naar ziekenhuis gebracht

Koning Willem-Alexander heeft droevig weekend in Duitsland achter de rug