in

Racistische vrouw houdt zwarte man tegen om zijn eigen appartement te betreden – Kreeg lesje van haar leven

Beeld je een wereld in waarin mensen niet beoordeeld worden op hun huidskleur of afkomst. Soms lijkt het erop dat we een grote vooruitgang geboekt hebben in de strijd tegen racisme en vooroordelen.

Anderen begrijpen echter dat er nog een lange weg af te leggen is alvorens we racisme en vooroordelen volledig uitgeroeid hebben.

Helaas ging er opnieuw een voorbeeld viraal van hoe een vrouw de politie gebeld gewoon omdat een gekleurde persoon zich met zijn eigen zaken bemoeide. Waarschuwing – het is al even absurd als verwerpelijk als je zou denken.

De vrouw in kwestie – wier naam we niet zullen noemen – confronteerde D’Arreion Toles terwijl hij zijn flatgebouw in St. Louis, Missouri, wilde binnengaan.

Lees ook  Persoon overleden bij brand in Hoorn

Ze beweerde dat ze zich “ongemakkelijk” voelde met D’Arreion die het gebouw binnenkwam en besloot hem de toegang te weigeren en eiste zijn naam en het appartement waar hij woonde.

D’Arreion filmde de confrontatie en postte het op de sociale media met de volgende tekst:

“Aan alle zwarte mannen in Amerika en die thuiskomen. Vrouw probeert me tegen te houden om in mijn gebouw binnen te gaan omdat ze zich onzeker voelt in onze Downtown St. Louis luxe loft, omdat ze vindt dat ik er niet thuishoor. Ik had nooit gedacht dat dit me ooit zou overkomen, maar toch gebeurde het! Dan, 30 minuten later, klopte de politie op de deur omdat ze gebeld had! Ik was geschokt dat dit Amerika in 2018 is!”

Lees ook  Mama komt thuis en ziet enorme blaren op de voetjes van de baby. Dan ontdekt ze het duistere geheim van de babysitter

Onnodig te zeggen dat de beelden zich verspreidden als een lopend vuurtje en de vrouw in kwestie zou uiteindelijk haar baan verliezen.

D’Arreion zei dat hij niet voor een heksenjacht was, maar dat hij wel erg overstuur was van het incident.

JE KUNT DE SMAKELOZE BEELDEN HIERONDER BEKIJKEN. DEEL DIT BERICHT OM DEZE MAN TE STEUNEN EN OM VOOROORDELEN VOOR EENS EN ALTIJD UIT TE ROEIEN!

Dit is wat er met je lichaam gebeurt als je het “schone” deel van beschimmeld brood eet

Jongeman met syndroom van down speelt saxofoon op begrafenis van opa