in

Rachel Hazes kan Bridget Maasland niet genoeg bedanken

Het mag dan wel over en uit zijn tussen André Hazes (26) en Bridget Maasland (45), dat betekent niet dat Rachel Hazes (50) niet meer met haar ex-schoondochter omgaat. Rachel bedankt Bridget zelfs in een Instagram-post.

“Bedankt lieve Bridget”
Rachel heeft namelijk nieuwe lampen in huis, die ze via Bridget heeft gekregen. En o, wat is ze verheugd met deze nieuwe bronnen van licht. Zelfs de hondjes zijn er ‘helemaal blij’ mee. ‘Bedankt lieve Bridget’, schrijft Rachel bij een video die ze heeft gemaakt in haar woonkamer.

Lees ook  'Derde seizoen voor Mocro Maffia'

Het is wel duidelijk dat Rachel en Bridget nog steeds de grootste gein met elkaar hebben. Het is namelijk niet de eerste keer na de breuk dat duidelijk wordt dat de dames nog steeds goede vriendinnen zijn. Eerder mocht Bridget al met het hondje van Rachel knuffelen, toen ze het beestje net had.

In de video hieronder vertelt Rachel hoe leuk ze Bridget vindt. Let op, toen was het nog wel dik aan tussen Bridget en haar zoon André. En hoewel die relatie voorbij is, lijkt er tussen de leeftijdsgenoten niets te zijn veranderd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De hondjes ook hellemaal blij ❤️ bedankt lieve @bridgetmaasland voor de mooie lampen @meltingpotamsterdam

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Bejaard echtpaar overlijdt in Nuenen als auto te water raakt

Dit is waarom Tatta van Mocro Maffia een lui oog heeft