in

Raar maar waar: dit is de echte naam van Monique Smit

Wist jij dat Monique Smit eigenlijk een hele andere naam heeft?
Sommige artiesten draaien al zo lang in de showbizzwereld mee, dat we ze inmiddels alleen nog maar kennen bij hun artiestennaam. Van sommige bekende Nederlanders verwachten we dan ook dat hun artiestennaam hun daadwerkelijke naam is. Toch is dit niet altijd het geval, zo blijkt maar weer. Zangeres Monique Smit heeft namelijk van haar ouders een hele andere naam gekregen toen ze geboren werd.

Haar daadwerkelijke naam is in realiteit heel anders dan haar artiestennaam.

Lees ook  Ex van Rico Verhoeven plaatst pikante foto

Carrière
De 29-jarige Nederlandse zangeres, Monique Smit, groeide op in Volendam als jongste zus van volkszanger Jan Smit. Ze werd in de Nederlandse showbizz bekend toen ze in het tv-programma Gewoon Jan Smit, een realitysoap van haar broer, op de buis kwam. Later, in het voorjaar van 2007, deed Monique mee aan het tv-programma Just the Two of Us. Onder professionele begeleiding van Xander de Buisonjé begon haar muzikale carrière. Ze verloor de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis. Voordat ze aan het programma deelnam, was ze werkzaam als kapster.

Lees ook  Explosie 20 verdiepingen hoog laat glazenwasser bengelen – camera’s leggen bloedstollende redding vast.

Gezin
Op 1 augustus 2015 beviel Monique van haar eerste kindje, Noah. Haar zoon kreeg ze samen met haar man, Martijn Molleman, die zelf al een kind had uit een eerdere relatie. Op Instagram deelt de blondine regelmatig een schattige kiek van haar zoon.

Echte naam van Monique Smit
Dan nu het verrassende feit dat Monique Smit niet haar echte naam is. Want in werkelijkheid heet de zangeres en presentatrice ‘Margaretha Geertruida Maria Smit’. Een heel andere naam dan wij van haar gewend zijn!

Verlaat deze acteur binnenkort gtst?!

Dit is wel echt de makkelijkste manier om je wasmachine schoon te maken