in

Punker daagt 70-jarige man uit en vraagt of hij ooit iets wild had gedaan. Zijn briljante antwoord choqueerde het hele winkelcentrum.

Vele jongeren denken dat oudere mensen softies zijn die zichzelf niet goed kunnen verdedigen. Ze begrijpen niet dat levenservaring met de jaren komt. En ervaring is iets wat altijd van pas komt als je jezelf moet verdedigen – dit is zo’n verhaal!

Een dochter herinnert zich:

“Op een dag ging ik met mijn 70-jarige vader naar het winkelcentrum om een nieuw paar schoenen te kopen. Mijn vader is misschien wel oud, maar hij is nog altijd erg ad rem.

We besloten om een hapje te eten. Terwijl ik zat te eten, merkte ik dat mijn vader naar een tiener naast hem aan het kijken was.

Lees ook  Hij merkt dat een jochie hem imiteert… wat hij dan besluit te doen is geweldig!

Ze had een hanenkam in alle kleuren van de regenboog. Haar kledij was een mix van lederen lappen, haar benen waren bloot en ze droeg afgedragen schoenen. Haar hele gezicht en lichaam zaten onder de piercings en tattoos en haar oorringen waren grote, felkleurige vederen.

De tienermeid knauwde op een kauwgom en liet af en toe een grote bel ploppen, dat allemaal terwijl ze naar hem terug staarde. Mijn papa fronste zijn wenkbrauwen.

Uiteindelijk blafte het meisje mijn vader toe: “Waar kijk je naar, ouwe kerel … heb jij nooit iets wild gedaan toen je jong was?”

Lees ook  De ‘Roeiboot-grap’ is de smerigste grap die je kan uithalen met je vrienden

Mijn vader kennende slikte ik mijn eten snel door zodat ik me niet zou verslikken met zijn antwoord – Ik wist dat hij iets goed in petto had.

Zonder verpinken antwoordde mijn vader: “Ja, toen ik jong was en in het leger zat, was ik op een avond in Singapore eens ontzettend dronken en rotzooide met een papegaai … Ik dacht dat jij misschien mijn dochter was.”

DEEL als je gelachen hebt!

Hartverscheurend zelfmoordbriefje van jongetje vraagt om “levend verbrand” te worden.

Als ze langs de con-dooms lopen vraagt het ventje: ‘Wat zijn dat papa?”, zijn antwoord? Hilarisch!