in

Vrouw ‘stierf bijna’ nadat ze lippen liet vullen.

Een p0rnoactrice getuigde dat ze bijna stierf nadat ze een allergische reactie kreeg op lipvullingen, die ze wilde om de perfecte mond te bereiken.

Kirsty Collings uit Sheffield in het Verenigd Koninkrijk vreesde voor haar leven nadat ze hyaluronidase, een zuur dat ook in het lichaam voorkomt, in haar lippen had laten injecteren. De 33-jarige betaalde zo’n 350 euro voor de behandeling, die gebruikt wordt om de oude vullingen af te breken, waarna ze nieuwe vullingen wilde.

Maar Kirsty – door de fans beter bekend als Bambi Black – zei: “Minuten na de injectie wist ik dat er iets niet klopte. Ik begon te panikeren en mijn hart barstte uit mijn borst.” Dan voelde ze dat haar lippen begonnen te zwellen. Ze werden vier keer groter dan de normale grote en ze werd afgevoerd naar het ziekenhuis.

Lees ook  Ambulance gebeld nadat jongen besloot om bevroren paal te likken en met tong bleef vastplakken.

Daar dienden de dokters steroïden toe om de extreme reactie te bestrijden, alvorens ze zeven uur lang strikt gemonitord werd.

Kirsty zegt dat ze haar lippen letterlijk onder haar ogen zag groeien. “Ik zag en voelde hoe ze groter en groter werden”, zei de vrouw.

In het verleden gaf Kirsty al een verbluffende 35.000 euro uit aan lipvullingen, Botox injecties, kaakvullingen, twee borstvergrotingen, liposuctie en momenteel is ze van plan om nog een Braziliaanse billencorrectie te laten uitvoeren.

Ze begon zeven jaar geleden aan haar uiterlijk te sleutelen toen ze haar carrière als glamourmodel opgaf om grof geld te verdienen in de filmindustrie.

Lees ook  Vader neemt zijn babydochter mee naar de begrafenis van haar moeder, die overleed en zo haar leven redde

Ze zei: “De industrie eist dat sterren plastische chirurgie ondergaan, daar kan je niet omheen. De pornolook kan slechts op één manier bereikt worden, door middel van plastische chirurgie. Als je aan de top wil meedraaien, moet je de competitie verslaan, en de enige manier is door groter en beter te doen – best letterlijk.”

Ondanks de zware beproeving verwijt Kirsty de persoon die de behandeling uitvoerde niets. Ze weigert haar ‘verslaving’ aan plastische chirurgie op te geven. Ze verklaarde: “Ik hou van plastische chirurgie en dat zal ik altijd doen. Volgende week heb ik al een afspraak voor de volgende sessie lipvullingen.”

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties!

Slechts 1% van de vrouwen kent dít symptoom van eierstokkanker

Vader wil grapje uithalen maar bezorgt kinderen regelrechte hartverzakking