in

Prachtige Duitse herder wordt alleen en achtergelaten gevonden aan de kant van de weg

Het bezitten van een hond is een grote verantwoordelijkheid. Wanneer u een huisdier mee naar huis neemt, moet u klaar zijn om voor het leven voor hen te zorgen. Het is belangrijk dat mensen weten waar ze aan beginnen, zodat ze hun honden niet achterlaten.

Maar dat was helaas het geval voor een mooie Duitse herder die aan de kant van de weg werd gevonden, verlaten en alleen.

Een man genaamd Richard Jordan vond de hond na het spotten van een kennel aan de kant van een weg in Louisiana.

Aanvankelijk was de hond ‘schichtig’ en weigerde hij uit zijn bench te komen. Nadat hij lokale dierendiensten had gebeld, werkte Richard om het vertrouwen van de hond te winnen

Richard postte over de hond in een lokale Facebook-groep, in de hoop wat informatie te vinden. Hij speculeerde dat de hond was gedumpt, maar er werd ook gespeculeerd dat de hond per ongeluk was achtergelaten, mogelijk door het krat dat van een vrachtwagen viel.

De hond leek gewoon niet het soort dat iemand zou weggooien: Richard beschreef hem als een “prachtige, eersteklas hond.”

En bij nader inzien had de hond zelfs een gepersonaliseerde halsband, onthullend dat zijn naam “Borel” was.

Dierenservices kwamen aan en al snel ontdekten ze dat Borel werd gechipt. De chip onthulde dat Borel afkomstig was van een fokker in Dallas.

Richard meldde dat de hond nu wordt herplaatst en dat er een lange lijst van kandidaten is om hem te adopteren.

Het is niet precies duidelijk hoe of waarom Borel aan de kant van de weg belandde, maar Richard vermoedt dat de hond het slachtoffer is van fad-fokken.

Borel werd geboren op 19 oktober, rond dezelfde tijd dat de terroristische vechthond Conan de krantenkoppen haalde.

Richard speculeert dat het verhaal mensen inspireerde om Duitse herders en soortgelijke rassen te kopen, alleen om ze op te geven toen ze overweldigd raakten.

“Het was bekend dat deze honden te veel zijn voor de gemiddelde persoon,” schreef Richard. ‘Nou, deze bange hond in het bos vandaag … is hier het slachtoffer van geworden. Dit is het eindresultaat van het kopen van rages. ”

Vrouw laat haar man ‘6 uur lang staan tijdens vlucht’ zodat ze zelf kon slapen

Twee heren in busje vallen vrouw lastig en proberen haar zelfs aan te raken. Dan krijgen ze hun welverdiende lesje!