in

Prachtig nieuws: blindgeboren baby Miguel kan zien, mede dankzij Wesley en Yolanthe

In oktober kwam baby Miguel in het nieuws, nadat zijn ouders een crowdfunding actie waren gestart om geld in te zamelen voor een oogoperatie. Miguel moest binnen 6 maanden geopereerd worden aan een zeldzame aangeboren oogafwijking, anders zou hij de rest van zijn leven blind blijven. En nu is er gelukkig goed nieuws te melden!

De kosten voor de operatie om Miguel te laten zien: 110.000 euro. De verzekering vergoedde niets, dus moesten de ouders van de baby zelf aan het geld zien te komen. Het geld stroomde langzaam binnen. Maar toen voetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe het nieuws hoorden, doneerden ze direct een flinke smak geld zodat Miguel geopereerd kon worden.

Lees ook  Moeder haalt uit naar pestkoppen die haar baby’s naam belachelijk maakte

Glimlach
En die operatie heeft onlangs plaatsgevonden, met succes! In Amerika werd Miguel eerst op 28 november aan zijn linkeroog geopereerd. “De ochtend erop deed hij zijn oogje open, gevolgd door een glimlach. We denken dat dit de eerste keer ooit was dat hij zijn mama en papa zag”, zegt moeder Lieveke tegen Het Laatste Nieuws. En deze week is ook zijn rechteroog geopereerd. De operatie is goed verlopen, waardoor het jongetje straks met beide ogen goed zal kunnen zien. “We zijn de gelukkigste ouders van de wereld.”

Lees ook  Na de breuk: Monique geniet met volle teugen van zoontje André.

Levensgevaarlijke stunt gaat gruwelijk mis… Wereldberoemde Chinese dakbeklimmer valt van 62e verdieping wolkenkrabber tijdens stunt

Mama van 6 ligt al 2 jaar in coma. Dan wordt er op de deur geklopt en barst papa in tranen uit.