in

Postbode ziet mishandelde hond vastgebonden aan boom en geeft wrede eigenaar koekje van eigen deeg

De overgrote meerderheid van postvervoerders / bezorgmannen verdienen respect voor hun werk; ongeacht de weersomstandigheden buiten, vechten ze dag in dag uit om ervoor te zorgen dat we onze post krijgen.

Sommigen hebben ook gouden harten, zoals blijkt uit een recent verhaal wat verhalend vertelt over de ervaringen van een postbode met een bepaalde hond waarvan iedereen dacht dat die ‘gevaarlijk’ was.

Dat postvervoerders en bezorgers met verschillende dieren in contact komen, is geen verrassing. Dagelijks komen ze nieuwsgierige katten tegen die op een brievenbus zitten, of misschien sluimert een hond op een veranda.

Voor postbode Dan Targonsk begon zijn werkdag zoals elke andere dag. Tijdens zijn rondes struikelde hij echter over iets dat hij eenvoudigweg niet kon negeren.

Hij zag een uitgehongerde, vuile Boxer, alleen op de stoep zitten. Ineens wist Dan dat er iets mis was.

De hond zat vastgebonden aan een boom, zonder voedsel of water, overgelaten aan het bakken in de hete zon.

In plaats van de hond te negeren en zijn dag voort te zetten, besloot deze geweldige postbode iedereen een waardevolle les te geven over hoe je je moet gedragen als je verwaarloosde dieren ziet.

Lees ook  Kijkers ‘All You Need Is Love’ zijn verdeeld woedend over grap met verliefde Maureen

Het eerste dat Dan Targonsk deed, was zich haasten om water te vinden.

Tegelijkertijd riep hij een lokale dierenreddingsorganisatie in Philadelphia. Hij weigerde de Boxer te verlaten en bleef bij haar totdat ze werd gered.

De goedhartige mensen van Adopt a Boxer Rescue namen de zorg voor de hond snel over en noemden haar Kuperus.

Ze ontdekten, onder andere, een grote wond op haar hoofd die ofwel door een kogel of een mes werd veroorzaakt. Kuperus had ook last van een gebroken kaak en verschillende tanden moesten worden verwijderd.

Ondanks de verschrikkelijke mishandeling en verwaarlozing die Kuperus leed, liet ze echter vrijwel meteen zien wat een lieve, liefdevolle en charmante pup ze was onder de ruige façade.

“Het geeft me een vaag idee hoe ze naar aandacht hunkert”, zegt Dawn Karam, oprichter van Adopt a Boxer Rescue.

‘Ze wil echt niets liever dan aangeraakt worden … zelfs nadat een of ander vreselijk mens haar heeft geslagen en haar heeft laten sterven. Gewoon geweldig.”

Terwijl Kuperus herstelde in een pleeggezin, werkte het dierenasiel dat haar redde onvermoeibaar door om de verantwoordelijke te vinden.

Het is onduidelijk of de dader ooit is gevonden, maar gelukkig is ze in juli 2013 geadopteerd door een nieuw en liefhebbend gezin.

Lees ook  23 schoonheidsoperaties, die mislukten. Echt FLINK mislukten!

Kuperus kreeg eindelijk het leven waarnaar alle honden hunkeren en verdienen – ze kreeg zelfs de kans om Dan weer te ontmoeten!

Nadat hij volledig hersteld was, maakte Kuperus verschillende televisieoptredens en ging hij op en neer naar Philadelphia om de harten van hondenliefhebbers te winnen.

Ze werd ook een symbool voor mensen die het bewustzijn over dierenredding wilden verhogen – allemaal vanwege het snel denken van één postbode.

Hopelijk kan dit verhaal worden gebruikt om mensen te verlichten. Velen van ons zouden gewillig langs een vastgebonden hond kunnen lopen die er gevaarlijk uitzag. Dan deed het niet, en het maakte het verschil in het leven van deze hond.

Veel felicitaties en liefde naar deze Boxer – we zullen nooit begrijpen hoe hondenbezitters soms zo harteloos kunnen zijn. Voel je vrij om dit verhaal te delen met al je dierenliefhebbende vrienden. Laten we Dan danken voor zijn grote hart en verantwoordelijkheidsgevoel. Immers, als meer mensen zouden zijn zoals hij, zou de wereld een betere plek kunnen zijn.

Stervende moeder schrijft brief aan dochter – maar haar laatste wens brengt iedereen tot tranen

Bridget is zeker van haar zaak: ‘André is de liefde van mijn leven’