in

Politiewaarschuwing: Dit is waarom vrouwen altijd een karabijnhaak aan hun tas moeten dragen

Zelfs al is Kerstmis voorbij, toch zijn er veel mensen die volop gaan shoppen na de feestdagen.

De solden zijn overal te vinden, en heel veel mensen doorzoeken de winkels op zoek naar aantrekkelijke deals. Sommige mensen zijn zelfs zo georganiseerd dat ze al aan het shoppen zijn voor de volgende kerstperiode!

Helaas maakt een drukke massa mensen het de dieven wel veel gemakkelijker.

Als je proactief wilt zijn en het de dieven een beetje moeilijker wilt maken om toe te slaan, dan heeft The New Hampshire Police Department een geweldige tip voor jou.

Het enige wat je nodig hebt is een carabiner, of een karabijnhaak.

Deze tip is het hele jaar door erg nuttig, en is even handig te gebruiken tijdens de zomer als tijdens de drukke winterperiode.

Lees ook  Ze was doodsbang om in het openbaar te zingen, maar haar auditie verblufte Simon volledig

Het is makkelijk om afgeleid te zijn tijdens het winkelen wanneer je de winkelkar voortduwt. Een dief heeft slechts enkele seconden nodig om te profiteren van je onoplettendheid.

Dus probeer dit eens: wanneer je je handtas in je winkelkarretje achterlaat, hou het dan op z’n plaats met een karabijnhaak.

Zoals de meeste vrouwen weten, dragen we ons hele leven onze handtassen mee, en het is een nachtmerrie als we ze kwijt zijn. Naast het verliezen van geld, duurt het een hele poos om bankkaarten te blokkeren, nieuwe te bestellen, een nieuw rijbewijs aan te vragen, en in het ergste geval ook de sloten te vervangen thuis.

Sinds de New Hampshire Police Department hun slimme trucje deelde op Facebook, werd het al over de hele Verenigde Staten gedeeld. Maar ook bij ons in Nederland kan dit van pas komen.

Lees ook  Verzorgster jaar de cel in voor volledig kaalplukken bejaarde vrouw

Maar er is nog iets wat veel veiliger is dan deze tip. Laat simpelweg je handtas thuis, en neem enkel de kaart of het geld mee dat je nodig hebt, in een kleine, veilige tas.

Als je dan toch een tas wilt meenemen, zorg er dan voor dat hij altijd gesloten is, bij voorkeur met een ritssluiting.

Als je geen winkelkarretje gebruikt, hang dan je handtas rond je lichaam, in plaats van rond een schouder, en hou ze dicht bij je maag.

Je kan de Facebookpost hier zien:

Deel het bericht van de politie met je vrienden op Facebook om te voorkomen dat iemand bestolen wordt tijdens hun namiddagje winkelen!

Holocaust-overlevende doet op 102-jarige leeftijd een bijzondere ontdekking

Jongen met tumor “ter grootte van basketbal” op gezicht sterft na operatie